Ja tez nie mogę wypłacić (choć wcześniej problemów nie było) dostałem maila z prośbą o zweryfikowanie tożsamości
Mam pytanie czy wystarczy sam skan dowodu z obydwu stron i ile czasu trwa ten proces jeżeli wysłałem to przez program, nie mailem.
Napisane przez leszczu7
Ja tez nie mogę wypłacić (choć wcześniej problemów nie było) dostałem maila z prośbą o zweryfikowanie tożsamości
Mam pytanie czy wystarczy sam skan dowodu z obydwu stron i ile czasu trwa ten proces jeżeli wysłałem to przez program, nie mailem.
no nie wystarczy.
W mailu zapewne masz napisane, ze + np. rachunek z data/ adresem(danymi).
Ja dodatkowo dałem wyciąg elektroniczny z banku.
O ile masz takiego samego maila jak ja.
Ja dzisiaj zlecilem wyplate i poszlo bez problemu. Ale mam pytanie, czy mozna jakos juz teraz sie "zweryfikowac", zeby pozniej nie miec problemu ?
Innymi slowy czy mozna jakos teraz przejsc ta procedure weryfikacji, nawet jezeli jeszcze o to nie prosili ?
Napisane przez przemo2203
Ja dzisiaj zlecilem wyplate i poszlo bez problemu. Ale mam pytanie, czy mozna jakos juz teraz sie "zweryfikowac", zeby pozniej nie miec problemu ?
Innymi slowy czy mozna jakos teraz przejsc ta procedure weryfikacji, nawet jezeli jeszcze o to nie prosili ?
Czesc,
z tego co wiem, napisz do nich sam, ze chcesz i tyle.
Można.
Pozdrawiam.
wysłałeś wyciąg pdf czy zdjęcie fizycznego wyciagu na kartce, chodzi mi o to że to się trochę sprzecza w tym mailu
Przykłady wymaganych dokumentów weryfikacyjnych to:
1. Czytelna kopia dowodu tożsamości ze zdjęciem (paszport, dowód osobisty, prawo jazdy)
2. Czytelna kopia ostatniego rachunku za usługi komunalne z widocznym Twoimi imieniem i nazwiskiem, adresem i datą, na przykład:
• gaz, woda, elektryczność, telewizja kablowa lub telefon stacjonarny – rachunek nie starszy niż trzy miesiące
• wyciąg z konta bankowego - nie starszy niż trzy miesiące
• wyciąg z karty kredytowej - nie starszy niż trzy miesiące
• Polisa ubezpieczeniowa mieszkania lub samochodu (nie starsza niż dwanaście miesięcy)Na dokumentach powinno być widoczne Twoje imię i nazwisko, adres oraz data wystawienia. Nie akceptujemy rachunków za telefon komórkowy oraz internetowych wyciągów z kont bankowych.
Zleciłem 3h temu wypłatę jakiś groszy na skrilla, a pieniędzy jeszcze nie ma. Robiłem już wypłaty dosłownie setki razy i zawsze pieniądze były 5-20 minut po złożeniu zlecenia.
Komuś też laguje dzisiaj kasjer?
Napisane przez kurrr
Zleciłem 3h temu wypłatę jakiś groszy na skrilla, a pieniędzy jeszcze nie ma. Robiłem już wypłaty dosłownie setki razy i zawsze pieniądze były 5-20 minut po złożeniu zlecenia.
mi też coś. Napisali że X pieniędzy wpłacą odrazu, a Y po jakimś czasie. Na skrillu nic nie ma, maila też nie dostałem, support milczy
Napisane przez neekenVIP
pdf się wysyła.
O weryfikacje proszą kilka razy do roku
pdfa.
+1
Napisane przez kurrr
Wejdź w historie najprawdopodobniej jest CANCELLED
Zarejestrowałem się na starsach pre 2010, a od 2012 gram regularnie. Wypłacałem już setki razy. Nigdy nie była potrzebna weryfikacja.
Poza tym nie dostałem żadnego maila z prośbą o przesłanie dokumentów.
Też już czekam kilka godzin, gdzie zazwyczaj kasa przychodziła w kilka minut. Raczej jakiś problem techniczny po ich stronie.
u mnie też już zweryfikowałem ale nie dostałem natychmiastowo wypłaty tak jak to było do tej pory, czy każda wypłata teraz tak będzie przebiegać? jak to wygląda u was?
Napisane przez leszczu7
u mnie też już zweryfikowałem ale nie dostałem natychmiastowo wypłaty tak jak to było do tej pory, czy każda wypłata teraz tak będzie przebiegać? jak to wygląda u was?
u mnie snap cash-out.