Działa wam normalnie P* ? mi wszystko niby sie wlacza ale nie moge sie zarejestrowac do turnieju jak i nie otwiera mi sie kasjer . Czy jest to cos u mnie czy ogólny problem ?
u mnie nie widać pieniedzy i ogolnie nie moge grac od 2 tygodni poniewaz logowalem sie w estonii i 2 tygodnie dochodza do tego czy to ja czy kto inny
U mnie działają zoomy i mogę się rejestrować do turniejów.
Ale kasjer rzeczywiście się nie otwiera.
nom to troszkę mi ulżyło
bo już się bałem że coś u mnie i znów będę szukał przyczyny kupę czasu
Napisane przez Elzo2012
O otworzył się![]()
... z niezłym poślizgiem.
Ale mam mało kasy![]()
ale że masz mniej niż powinieneś ? czy ogólnie mało ?
Napisane przez paweleksko
Napisane przez Elzo2012
O otworzył się![]()
Ale mam mało kasy![]()
ale że masz mniej niż powinieneś ? czy ogólnie mało ?
![]()
Chyba niestety zgadza się.
Coś czułem, że Bogowie pokera wczoraj mnie nie kochali
Właściwie to miałem wrażenie, że mnie nienawidzą z jakiegoś powodu.
Nie mogę uzupełnić danych i odebrać kapitału startowego bo system ciągle odrzuca moje dane. Jestem Polakiem podróżującym po świecie. Teraz jestem w Peru. Czy ma to jakieś znaczenie?
Napisane przez Elzo2012
O otworzył się![]()
Ale mam mało kasy![]()
duży ten poślizg? na komputerze nie ma reakcji na kliknięcie, na komórce ładowanie dobija do 30min
Zacina się, do kasjera nie mam dostępu. Na stronie pokerstars też nie mogę się zalogować
Napisane przez GraLew
Napisane przez Elzo2012
O otworzył się![]()
Ale mam mało kasy![]()
duży ten poślizg? na komputerze nie ma reakcji na kliknięcie, na komórce ładowanie dobija do 30min
![]()
Klikałem kilkanaście razy w końcu (po ok. 4 minutach od pierwszego kliknięcia się otworzył.
U mnie to samo, dopiero po kilku godzinach kasjer się otworzył i mogę normalnie zagrać.
Na tablecie saldo pokazuje się dopiero po kilkunastu-kilkudziesięciu sekundach, ale zoomy działają bez problemu.
Na ich Twiterze ten problem zgłaszają ludzie z całej Europy od paru godzin. Pracują nad tym, ale jak napisali dosłownie 2 min temu, wciaz nie sa w stanie określić, kiedy problem zostanie naprawiony.