Przejdź do forum
Pomyłka przy wypłac...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Pomyłka przy wypłacie

7 Posty
4 Użytkownicy
1 Reakcje
1,246 Wyświetlenia
Poker123508
PokerStrategist

Witam, miał ktoś może taki przypadek, że przy wypłacie środków na skrill popelnil literowke przy mailu i wyslal srodki na inne konto, sytuacja wyglada tak czekalam na pieniadze dwa dni i wchodze na mail i tam czytam wyslany juz wczesniej mail od starsow, ze zasilili konto (i wide ze nie napisalam jednej literki) napisalem odrazu do supportu skrilla i starsow. I tu pytam wlasnie czy moze ktos slyszal cos o takim przypadku albo moze cos poradzić.

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
MWaler
Poker Player

Nie bardzo rozumiem sytuacje. :f_ugly:

Chodzi Ci o to że wypłacałeś środki z PokerStars na SKRILL i źle wpisałeś email ?
Dziwna sprawa bo środki na SKRILL z PokerStars można wysłać dopiero po dokonaniu wpłaty ze SKRILL na PokerStars, a następnie soft zapamiętuje adres z którego środki przyszły na konto PokerStars. Jeżeli jednak ominąłeś to jakimś cudem to w przypadku jeżeli email który podałeś nie istnieje PokerStars powinien otrzymać środki które wysłał w przeciągu 14dni (tak samo jest jak wysyłasz ze SKRILL na SKRILL gdy konto na które wysyłasz $ nie istnieje.)

Oczywiście najprościej jest jednak skontaktować się z supportem PokerStars i wyjaśniać sprawę.

Odpowiedz
Cytat

Jak można nie sprawdzić czy się dobrze wpisało e-mail :why: :facepalm: Nic innego Ci nie pozostaje jak czekanie na odpowiedź supportu

Odpowiedz
Cytat
Daemal
PokerStrategist

Właśnie nie MWaler - kiedyś wypłacałem bez wcześniejszej wpłaty skrillem i było napisane nawet, że nie muszę mieć jeszcze konta założonego, bo kasa będzie czekać do paru tygodni

Odpowiedz
Cytat
Poker123508 Autor wątku
Poker123508
PokerStrategist

Okej, dzieki za odpowiedz wszystkim.

Odpowiedz
Cytat
MWaler
Poker Player

Daemal
Zgadza się, kasa będzie czekać do 2tygodni. Mogę się oczywiście mylić ale pamiętam że zawsze jak chciałem wypłacić na SKIRLL/NETELLER musiałem wcześniej dokonać wpłaty. Możliwe że coś się zmieniło.

Daj znać jak sprawa się rozwiąże. Będzie dobrze :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
Poker123508 Autor wątku
Poker123508
PokerStrategist

Wszystko skończyło się dobrze, starsy zwórciły pieniądze na konto

Odpowiedz
Cytat