Witam czy mogę połączyc konto pokerstars z ps żeby zdobywać punkty grając na p*?
Witaj Raven87
Jeśli masz już konto na platformie PokerStars i jeśli oprogramowanie nie zostało ściagnięte przez ten link to niestety nie istnieje możliwość podpięcia już istniejącego konta do PokerStrategy.com
Pozdrawiam,
kleko91
EDIT: Trzeba również pamiętać, że bardzo ważna rzeczą przy podpinaniu konta PokerStars do PokerStrategy.com jest użycie kodu marketingowego: strategy-pl
Bez podania tego kodu, konto nie zostanie prawidłowo podpięte a w konsekwencji nie będą naliczane SP.
Pozdrawiam
Witam !
u mnie sytuacja jest trochę inna.
miałem do tej pory konto na którym długo nie grałem, dziś zajrzałem wpisując dane do logowania i okazało się że nie mogę się zalogować.Dostaje oto taka informacje...
Twoje konto jest kompatybilne wyłącznie z opr. PS, wiec tych danych nie możesz użyć do log w PS.eu
jeśli potrzebujesz pomocy w odzyskaniu dostępu do konta lub pseudonimu,napisz..
.
Czy to oznacza że mogę utworzyć konto na nowo? byłaby to fajna opcja, mógłbym takie konto podpiąć pod PS.
Cześć alien67,
Po prostu nie przeszedłeś jeszcze migracji z oprogramowania .com na .eu.
Gdy zastosujesz się do porady z tego wątku, powinieneś móc dokonać migracji i się zalogować na stare dane.
Pozdrawiam
Tylko że stare konto nie jest połączone z PS.
Czy jest w takim razie możliwość ponownej rej.?
Nie jest możliwe, będzie to wtedy multikonto za które dostaje się bana(wszystkie konta zostają wtedy zbanowane)
Ja kiedyś miałem dwa konta na te same dane, to dostałem maila ze mam wybrac z ktorego konta bede gral a drugie zostalo usuniete. Obyło się bez bana
Czy jak już próbowałem jakiś czas temu do nich pisać i się nie udało, czy mogę teraz próbować wymyślić coś innego i próbować znowu czy będą pamiętać o tamtym?
Napisane przez ryhukox
Czy jak już próbowałem jakiś czas temu do nich pisać i się nie udało, czy mogę teraz próbować wymyślić coś innego i próbować znowu czy będą pamiętać o tamtym?
Próbowanie matką porażek, lepiej sobie odpuść bo możesz poczuć zawód :<.
Temat dość stary, ale go odnawiam, bo mam podobny problem i nie umiem sobie z nim poradzić.
Konto na pokerstars założyłem dawno, ale teraz chciałbym połączyć go z Pokerstrategy, w celu zbierania punktów.
Nigdzie nie mogę znaleźć opcji umożliwiającej mi takie powiązanie.
Ktoś pomoże?