Przejdź do forum
Pokerstars to BANDY...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Pokerstars to BANDYCI

23 Posty
18 Użytkownicy
0 Reakcje
2,590 Wyświetlenia
dybos88
PokerStrategist

Oszukali mnie band decydentów założylem konto zgodnie z wskazówkami poketstrategy, chcialem by konto bylo przypisane. Pokerstars twierdzi ze konto nie jest przypisane i co najgorsze nie bedzie przypisane. Pomocy. Oszukali wpisalem wszystkie kody. Prosze o pomoc i wstawienctwo

22 odpowiedzi
SeBiX7
PokerStrategist

/spam - Timo

krajek
PokerStrategist

/spam - Timo

/spam - Timo

/spam - Timo

/spam - Timo

Nikt cię nie oszukał, sam musiałeś popełnić błąd i już nic się z tym nie da zrobić. Może lepiej daj sobie spokój z pokerem bo z takim podejściem to nie wróże ci sukcesów.

Aimboy
PokerStrategist

/spam - Timo

TimotheeS
Elite Grinder

Witaj!
Jeżeli napisali Ci, że nie da się już nic zrobić, to raczej musiałeś gdzieś popełnić błąd.
W innym przypadku na Twoim miejscu próbował bym do skutku porozumieć się z P* ;)
Pozdro!

YogasPL
Oldschool Grinder

ja bym dodal ze swojej strony ze instrukcja zawarta na pokerstrategy jak zalozyc konto na pokerstars, aby bylo przypisane do pokerstrategy zawiera jeden istotny blad. Moze to nie tyle co blad lecz jest zle pokazane jak i gdzie nalezy wpisac kod "pokerstrategy-pl". Podane jest to w screenie w dymku, edit co ja mowie tego w dymku nie ma i jest tylko pokazane gdzie to wpisac ale nie juz z jakim haslem a z uwagi , ze wiekszosc ludzi to wzrokowcy totoz przez to jest malo zrozumiale i bardzo duzo ludzi z tego co slysze sie wlasnie na tym nadziewa i sadze ,ze cos z tym powinno byc zrobione bo sami sobie klientow sie pozbywacie do raeku. Ten aspekt powinien byc dla was najwazniejszy i powinien byc pogrubiony lub zawarty w osobnym slajdzie, ale widze ze chyba to wszystkim zwisa

TimotheeS
Elite Grinder

YogasPL podaj proszę, co jest nie tak z tą instrukcją, ale dokładnie, to przekażę to dalej i wtedy może uda się coś poprawić ;)
Pozdro i dzięki za spostrzeżenie!

damaioshin
PokerStrategist

Brakuje informacji o włączeniu opcji udostępniania swoich danych affilate

kaczuba
Oldschool Grinder

Punkt 6 instrukcji jest trochę niejasny, tak jak Yogas pisze myślę że przez brak dokładnego wyjaśnienia obrazkowego sporo osób może w pośpiechu pominąć ten etap rejestracji.

YogasPL
Oldschool Grinder

tj kolega wyzej. Krok 2 i punkt 6 do poprawy imo. Dymek "enter marketing code" powinien zaiwerac jakas strzalke skad jest zawarty i powinno byc wpisane od razu haslo "pokerstrategy-pl". Ludzi czesto widza tylko pole "pokerstrategy.com" i niezauwazaja ze to nie wystarcza

TimotheeS
Elite Grinder

Dzięki Wam za info, przekazałem wyżej.
Zobaczymy, czy da się coś z tym zrobić ;)
Pozdro!

Hej Yogas

Nie wiem o co tobie chodzi w tym kroku szóstym.

Są dwa boxy, w górny wpisujemy skąd dowiedzieliśmy się o PokerStrategy.com, a w dolny kod bonusowy.

Dolny box jest powiększony, żeby było go lepiej widać.

Nie wiem, co jest tutaj niejasne i to samo odpowiedzieli mi nasi technicy.

Sprecyzuj to proszę, pozdro

YogasPL
Oldschool Grinder

Napisane przez Jakub
Hej Yogas

Nie wiem o co tobie chodzi w tym kroku szóstym.
Są dwa boxy, w górny wpisujemy skąd dowiedzieliśmy się o PokerStrategy.com, a w dolny kod bonusowy.

Dolny box jest powiększony, żeby było go lepiej widać.

Nie wiem, co jest tutaj niejasne i to samo odpowiedzieli mi nasi technicy.

Sprecyzuj to proszę, pozdro

Czesc Jakubie!

Wiekszosc osob to wzrokowcy i niektorzy nie czytaja polecen tylko patrza na obrazki, w danym obrazku jest na gorze napisane pokerstrategy.com co niektorych uzytkownikow myli i nie wpisuja prawidlowego kodu poniewaz mysla ze to wystarcza. Jak widac nie tylko ja to zauwazylem "Wpis wyzej". Powinno byc zaznaczone wlasciwe pole z kodem strategy-pl Pozdrawiam!

Yo Yogas!

Ludzie którzy patrzą jedynie na obrazki, nie są nam potrzebni na PokerStrategy.com, bo nie będzie z nich dobrych pokerzystów.

Pamiętaj, że muszą potem zdać quiz pokerowy, a tam jest już sam tekst ;)

Na obrazku zaznaczone jest właściwe okienko, po prostu trzeba przeczytać o co chodzi, to naprawdę nie boli.

Pozdro Yogas i dzięki, że trzymasz rękę na pulsie.

[Treść edytowana]
//Spam - Urbi

bolek147
PokerStrategist

[Treść edytowana]
//Spam - Urbi