Jeśli chodzi o Netellera i wpłatę kartą, to jest tak jak pisze Preflopper.
Czy przy wpłacie przelewami24 lub blikiem jest tak samo?
przelewajac przez pżrzelewy24 nie ma problemu blikiiem nie wiem bo nie robilem przeelewu
Napisane przez Preflopper
Chyba nie czytałeś uważnie.
Dopóki dolary krążą między PS/GG a Skrill/Neteller, nie napotkasz tego problemu.
Jak będziesz chciał zasilić Skrill czy Neteller nowymi $$ z karty (Visa czy MasterCard) to będzie zapytanie: "czy $$ przeznaczone na hazard?".
Możesz spróbować, tylko zaznacz że "TAK - na cele hazardowe" i nie przejdzie
Możesz spróbować zrobić SEPA z revoluta z rachunku euro do skrill.
Czatowałem długo z supportem Revoluta. Mają ograniczoną listę "legalnych" polskich bukmacherów. Do innych żadne przelewy nie pójdą.
Napisane przez Preflopper
Czatowałem długo z supportem Revoluta. Mają ograniczoną listę "legalnych" polskich bukmacherów. Do innych żadne przelewy nie pójdą.
a co innego mieli Ci napisać?
Gdyby PokerStars zdobył licencję musiałby dostosować się do polskiego prawa podatkowego co oznaczało by dla Nas Gameover
Cześć mam pytanie, bo mam revoluta oraz muchbetter. Z muchbettera wypłaciłem kilak razy z naszych bankomatow typu euro czy planet cash ale wiadomo ze tam maksimum to 800 albo 1000 zl mozna wypłacić i za każdym razem prowizja. Chodzi mi jaki jest na ten moment najlepszy sposób żeby wypłacić przykładowo 2 tys dolarów z PS, i jak najmniej żeby prowizji zabrała. Bo z bankomatow jak wypłacałem tys zl to jeszcze była prowizja ok 50 zł za każdą transakcję . Jestem nowy dlatego pytam o radę, dzięki wielkie 😉
Prowizje jakąś zapłacisz zawsze. Lepsza prowizja niż 19% podatku dochodowego. Ja wypłacam z netteler i MB z bankomatów PKO i ING bo tam mi wychodzą najlepsze kursy ale zawsze są niż niższe niż te kantorowe o kilknanaście groszy.
Jak masz revolut to jasne 800 złoty za free przy planie standardowym. Reszta 2% prowizji.
Jak masz revolut to przecież możesz sobie przelać na polskie konto . Komukolwiek z rodziny, znajomych. W czym problem?
Właśnie nie wiem jak to zrobić mając kasę na muchbetter jak ja przelać na revoluta?jql byś mógł instrukcje podesłać czy coś bo zielony w tym jestem. Na revolucie mam konto standard mam litewski iban ale mam tez konto w USD i Euro
Z MB ci nie pomogę bo nie mam, ale podejrzewam że możesz podpiąć kartę MB do revolut.
Tigerek możesz wytłumaczyć dlaczego robisz takie fikoły ze Skrillem i Revoutem? Czemu nie może być tylko jeden potrfel internetowy?
Revolut ostatnio miał problem z przelewami na P*. Dlatego dla bezpieczeństwa także ,ruch robię skrill-P i odwrotnie* i skrill-Revolut.
No właśnie a chvislbym tylko jedna prowizję zapłacić a tak to jak sie wygra te kilak tys dolarów to potem musisz z paru bankomatow wypłacać bo masz te ograniczenia ze max 1000 zl jednorazowo mozna wybrać, dlstego szukam njaki najlepszy sposób żeby jak najmniej zapłacić bo przykładowo wygrasz 2 tys dolarów to masz prawie 8800zl ale za każdą wypalte z bakomatu tys zl doliczają 50 zl prawie prowizji więc trochę pln jest się w plecy
Jak wygrasz będziesz się martwił. Na Revo masz 20zł od 1000. Na prawdę jest tyle sposobów innych na wypłatę . Chyba masz konto Polskie , zresztą po co Ci kasa w dzisiejszych czasach. Prawie wszystko płacisz kartą lub w internecie zakupy. Jak chcesz możesz wykupić Metal i masz wypłatę 3000 na miech za 49zeta na miech, masz wtedy cashback , masz wyżej oprocentowane konto oszczędnościowe i wiele innych korzyści.
Ja też się martwiłem 15 lat temu co zrobię z wygranym milionem, no ale go jeszcze nie wygrałem.
No właśnie mam problem bo mam akurat 2 tys dolarów i chce jej wypłacić płacąc jak najmniejsza prowizję. Revoluta mam ale niestety zwykłego czyli do 800 zł.a nie wiem jak nawet z muchbettera wpłacić na revoluta majac iban litewski czy to przejdzie
Wchodzisz w Revolut wybierasz walutę robisz wpłać podajesz numer karty i heja. IBAN nie potrzebny. Z revolut wyślij np. do taty i Ci wypłaci jak nie masz konta polskiego normalnego.
Czyli opcja P*>Skrill>konto bankowe to kiepski pomysł? Dla bezpieczeństwa lepiej puścić P*>Skrill>Revo>konto bankowe? Czy w ogóle wypłacać jakoś z Revo w bankomacie/kupować w sklepach czy internecie. Takie systematyczne wypłaty na konto mogą być podejrzane
Zdecydowanie można skrill - konto . Ale ja nie mam konta które można zasilać jak Revolut czyli podpiąć kartę , a w inny sposób masz przewalutowanie w ch... drogie.