Przejdź do forum
Pokerstars - proble...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Pokerstars - problem z revolut

47 Posty
19 Użytkownicy
17 Reakcje
10.5 K Wyświetlenia
buchal
Legacy Member

Jeśli chodzi o Netellera i wpłatę kartą, to jest tak jak pisze Preflopper.
Czy przy wpłacie przelewami24 lub blikiem jest tak samo?

Odpowiedz
Cytat
Cycek24
PokerStrategist

przelewajac przez pżrzelewy24 nie ma problemu blikiiem nie wiem bo nie robilem przeelewu

Odpowiedz
Cytat
nivero
Poker Player

Napisane przez Preflopper
Chyba nie czytałeś uważnie.
Dopóki dolary krążą między PS/GG a Skrill/Neteller, nie napotkasz tego problemu.
Jak będziesz chciał zasilić Skrill czy Neteller nowymi $$ z karty (Visa czy MasterCard) to będzie zapytanie: "czy $$ przeznaczone na hazard?".
Możesz spróbować, tylko zaznacz że "TAK - na cele hazardowe" i nie przejdzie

Możesz spróbować zrobić SEPA z revoluta z rachunku euro do skrill.

Odpowiedz
Cytat
Preflopper
Legacy Member

Czatowałem długo z supportem Revoluta. Mają ograniczoną listę "legalnych" polskich bukmacherów. Do innych żadne przelewy nie pójdą.

Odpowiedz
Cytat
tigerek73
Elite Grinder

Na unibet idą.

Odpowiedz
Cytat
nivero
Poker Player

Napisane przez Preflopper
Czatowałem długo z supportem Revoluta. Mają ograniczoną listę "legalnych" polskich bukmacherów. Do innych żadne przelewy nie pójdą.

a co innego mieli Ci napisać?

Odpowiedz
Cytat
elusivepl
Legacy Member

Gdyby PokerStars zdobył licencję musiałby dostosować się do polskiego prawa podatkowego co oznaczało by dla Nas Gameover

Odpowiedz
Cytat
Puszido1993
Legacy Member

Cześć mam pytanie, bo mam revoluta oraz muchbetter. Z muchbettera wypłaciłem kilak razy z naszych bankomatow typu euro czy planet cash ale wiadomo ze tam maksimum to 800 albo 1000 zl mozna wypłacić i za każdym razem prowizja. Chodzi mi jaki jest na ten moment najlepszy sposób żeby wypłacić przykładowo 2 tys dolarów z PS, i jak najmniej żeby prowizji zabrała. Bo z bankomatow jak wypłacałem tys zl to jeszcze była prowizja ok 50 zł za każdą transakcję . Jestem nowy dlatego pytam o radę, dzięki wielkie 😉

Odpowiedz
Cytat
elusivepl
Legacy Member

Prowizje jakąś zapłacisz zawsze. Lepsza prowizja niż 19% podatku dochodowego. Ja wypłacam z netteler i MB z bankomatów PKO i ING bo tam mi wychodzą najlepsze kursy ale zawsze są niż niższe niż te kantorowe o kilknanaście groszy.

Odpowiedz
Cytat
tigerek73
Elite Grinder

Jak masz revolut to jasne 800 złoty za free przy planie standardowym. Reszta 2% prowizji.
Jak masz revolut to przecież możesz sobie przelać na polskie konto . Komukolwiek z rodziny, znajomych. W czym problem?

Odpowiedz
Cytat
Puszido1993
Legacy Member

Właśnie nie wiem jak to zrobić mając kasę na muchbetter jak ja przelać na revoluta?jql byś mógł instrukcje podesłać czy coś bo zielony w tym jestem. Na revolucie mam konto standard mam litewski iban ale mam tez konto w USD i Euro

Odpowiedz
Cytat
tigerek73
Elite Grinder

Z MB ci nie pomogę bo nie mam, ale podejrzewam że możesz podpiąć kartę MB do revolut.

Odpowiedz
Cytat
szugamiszcz
PokerStrategist

Tigerek możesz wytłumaczyć dlaczego robisz takie fikoły ze Skrillem i Revoutem? Czemu nie może być tylko jeden potrfel internetowy?

Odpowiedz
Cytat
tigerek73
Elite Grinder

Revolut ostatnio miał problem z przelewami na P*. Dlatego dla bezpieczeństwa także ,ruch robię skrill-P i odwrotnie* i skrill-Revolut.

Odpowiedz
Cytat
Puszido1993
Legacy Member

No właśnie a chvislbym tylko jedna prowizję zapłacić a tak to jak sie wygra te kilak tys dolarów to potem musisz z paru bankomatow wypłacać bo masz te ograniczenia ze max 1000 zl jednorazowo mozna wybrać, dlstego szukam njaki najlepszy sposób żeby jak najmniej zapłacić bo przykładowo wygrasz 2 tys dolarów to masz prawie 8800zl ale za każdą wypalte z bakomatu tys zl doliczają 50 zl prawie prowizji więc trochę pln jest się w plecy

Odpowiedz
Cytat
tigerek73
Elite Grinder

Jak wygrasz będziesz się martwił. Na Revo masz 20zł od 1000. Na prawdę jest tyle sposobów innych na wypłatę . Chyba masz konto Polskie , zresztą po co Ci kasa w dzisiejszych czasach. Prawie wszystko płacisz kartą lub w internecie zakupy. Jak chcesz możesz wykupić Metal i masz wypłatę 3000 na miech za 49zeta na miech, masz wtedy cashback , masz wyżej oprocentowane konto oszczędnościowe i wiele innych korzyści.
Ja też się martwiłem 15 lat temu co zrobię z wygranym milionem, no ale go jeszcze nie wygrałem. :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
Puszido1993
Legacy Member

No właśnie mam problem bo mam akurat 2 tys dolarów i chce jej wypłacić płacąc jak najmniejsza prowizję. Revoluta mam ale niestety zwykłego czyli do 800 zł.a nie wiem jak nawet z muchbettera wpłacić na revoluta majac iban litewski czy to przejdzie

Odpowiedz
Cytat
tigerek73
Elite Grinder

Wchodzisz w Revolut wybierasz walutę robisz wpłać podajesz numer karty i heja. IBAN nie potrzebny. Z revolut wyślij np. do taty i Ci wypłaci jak nie masz konta polskiego normalnego.

Odpowiedz
Cytat
szugamiszcz
PokerStrategist

Czyli opcja P*>Skrill>konto bankowe to kiepski pomysł? Dla bezpieczeństwa lepiej puścić P*>Skrill>Revo>konto bankowe? Czy w ogóle wypłacać jakoś z Revo w bankomacie/kupować w sklepach czy internecie. Takie systematyczne wypłaty na konto mogą być podejrzane

Odpowiedz
Cytat
tigerek73
Elite Grinder

Zdecydowanie można skrill - konto . Ale ja nie mam konta które można zasilać jak Revolut czyli podpiąć kartę , a w inny sposób masz przewalutowanie w ch... drogie.

Odpowiedz
Cytat