Ja uważam, że jak rżnąć to tylko graczy micro. Zakładam że gracz micro zrobi rake przez rok maks 50$, a w ciagu tego roku jest np wstanie wpłacić 300$+ , więc opłaca się zajeba...ć te 300$+ niż liczyć na te 50$ rake jeśli gracz nie rokuje.
Napisane przez PIWEKM
Ja uważam, że jak rżnąć to tylko graczy micro. Zakładam że gracz micro zrobi rake przez rok maks 50$, a w ciagu tego roku jest np wstanie wpłacić 300$+ , więc opłaca się zajeba...ć te 300$+ niż liczyć na te 50$ rake jeśli gracz nie rokuje.
genialne, wątek można zamykać, sprawa wyjaśniona
ps. jezeli chodzi o mnie, to nie chodzi, czy mnie ktoś oszukać, bo to śmieszne.. po prostu od delikatnie mówiąc przeginają pałke, od profesjonalnego roomu wymaga sie takiego traktowania...
kasy zamrozili mi troche więcej, o nią sie nie martwie, bo tak czy inaczej wróci... ale niech wyjasnią chociaż powody blokady...
Napisane przez PIWEKM
malo kto na mikro zarabia wiecej niz placi rejku, 3/4 mysli jak zrobic zeby chcociaz byc na zero, bo jak juz ma te 5bb to zaraz idzie wyzej
No i Strsy mnie pokarały na stormie moje AA zostało złamane przez KJo. H..j im w dupee nie dadzą nawet pograć człowiekowi .
Jakaś masakra co piszecie, szybko wypłacam wszystkie pieniądze o ile mi konta nie zablokują albo nie przegram na NL1 i znajomym też powiem żeby tak zrobili!
Napisane przez PIWEKM
50$ rake na rok? Na nl5 można to zrobić w jeden dzień :|. Mimo wszystko nie opłaca im się oszukiwać nie widzę powodów.
Ja mam nadzieję iż nie oszukują, ale jeżeli to robią to spokojnie zgarniają paro krotność dochodu z raku .
Witam, a jak czesto zdaza Wam sie, miec identyczne uklady, na kilku stolach w tym samym czasie?? Mnie zdaza sie bardzo czesto, kumplowi tez, dzisiaj nie mialem identycznych, ale gralem na 3 stoly i wypadlo: AA, QQ, JJ w tym samym czasie. Ktos ma podobnie? Pozdrawiam
Około 1/400
Spoiler
A tak serio to AA QQ JJ na 3 stołach zdarza się raz na 291434247 razy. O ile dobrze liczę
Też mam pewne wątpliwości co do starsów.
Na PP wygrywam aż miło a na Starsach stoję w miejscu od 3 tygodni grając tak samo cały czas. Nie wiem czy poprostu na Starsach są lepsi gracze czy z czego to wynika?
skoro grasz tak samo i jestes b/e to zmien taktyka na wygrywajaca
hater mode off
nienawidze starsow, ale to jedyne miejsce gdzie mozna usiasc o kazdej porze (praktycznie) i pograc swoja odmiane
Napisane przez FelekAA
Też mam pewne wątpliwości co do starsów.Na PP wygrywam aż miło a na Starsach stoję w miejscu od 3 tygodni grając tak samo cały czas. Nie wiem czy poprostu na Starsach są lepsi gracze czy z czego to wynika?
![]()
Mysle ze na Starsach jest najwiecej najlepszych graczy, ale to jak generowane sa tam uklady kart to juz inna sprawa...
Napisane przez marinero086
Witam, a jak czesto zdaza Wam sie, miec identyczne uklady, na kilku stolach w tym samym czasie?? Mnie zdaza sie bardzo czesto, kumplowi tez, dzisiaj nie mialem identycznych, ale gralem na 3 stoly i wypadlo: AA, QQ, JJ w tym samym czasie. Ktos ma podobnie? Pozdrawiam
Jakiś czas temu grając 4 stoły Heads Up, na trzech dostałem AA. Wierz bądź nie. Zrobiłem print screen
Napisane przez PolaczkiBuraczki
Jakiś czas temu grając 4 stoły Heads Up, na trzech dostałem AA. Wierz bądź nie. Zrobiłem print screen
![]()
Wierze, ja tez zrobilem screeny, a do tego zapomnialem wspomniec, ze po tym jak moje AA zostaly zlamane, na dwoch pozostalych stolach dostalem A9. Przypadek?