Przejdź do forum
pokerstars oszustwo

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

pokerstars oszustwo

69 Posty
45 Użytkownicy
122 Reakcje
23.5 K Wyświetlenia

Ja uważam, że jak rżnąć to tylko graczy micro. Zakładam że gracz micro zrobi rake przez rok maks 50$, a w ciagu tego roku jest np wstanie wpłacić 300$+ , więc opłaca się zajeba...ć te 300$+ niż liczyć na te 50$ rake jeśli gracz nie rokuje.

Odpowiedz
Cytat
bezcenny24
PokerStrategist

Napisane przez PIWEKM
Ja uważam, że jak rżnąć to tylko graczy micro. Zakładam że gracz micro zrobi rake przez rok maks 50$, a w ciagu tego roku jest np wstanie wpłacić 300$+ , więc opłaca się zajeba...ć te 300$+ niż liczyć na te 50$ rake jeśli gracz nie rokuje.

genialne, wątek można zamykać, sprawa wyjaśniona :)

ps. jezeli chodzi o mnie, to nie chodzi, czy mnie ktoś oszukać, bo to śmieszne.. po prostu od delikatnie mówiąc przeginają pałke, od profesjonalnego roomu wymaga sie takiego traktowania...

kasy zamrozili mi troche więcej, o nią sie nie martwie, bo tak czy inaczej wróci... ale niech wyjasnią chociaż powody blokady...

Odpowiedz
Cytat
Tenkjuu
PokerStrategist

Napisane przez PIWEKM

malo kto na mikro zarabia wiecej niz placi rejku, 3/4 mysli jak zrobic zeby chcociaz byc na zero, bo jak juz ma te 5bb to zaraz idzie wyzej

Odpowiedz
Cytat

No i Strsy mnie pokarały na stormie moje AA zostało złamane przez KJo. H..j im w dupee nie dadzą nawet pograć człowiekowi .

Odpowiedz
Cytat
WojtekBest
PokerStrategist

Jakaś masakra co piszecie, szybko wypłacam wszystkie pieniądze o ile mi konta nie zablokują albo nie przegram na NL1 i znajomym też powiem żeby tak zrobili!

Odpowiedz
Cytat
xTcWarMaster
PokerStrategist

Napisane przez PIWEKM

50$ rake na rok? Na nl5 można to zrobić w jeden dzień :|. Mimo wszystko nie opłaca im się oszukiwać nie widzę powodów.

Odpowiedz
Cytat

Ja mam nadzieję iż nie oszukują, ale jeżeli to robią to spokojnie zgarniają paro krotność dochodu z raku .

Odpowiedz
Cytat

zlodzieje ale soft niezle śmiga, tyle odemnie

Odpowiedz
Cytat
marinero086
Poker Player

Witam, a jak czesto zdaza Wam sie, miec identyczne uklady, na kilku stolach w tym samym czasie?? Mnie zdaza sie bardzo czesto, kumplowi tez, dzisiaj nie mialem identycznych, ale gralem na 3 stoly i wypadlo: AA, QQ, JJ w tym samym czasie. Ktos ma podobnie? Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat

Około 1/400

Spoiler

:coolface:

A tak serio to AA QQ JJ na 3 stołach zdarza się raz na 291434247 razy. O ile dobrze liczę

Odpowiedz
Cytat
FelekAA
Poker Player

Też mam pewne wątpliwości co do starsów.

Na PP wygrywam aż miło a na Starsach stoję w miejscu od 3 tygodni grając tak samo cały czas. Nie wiem czy poprostu na Starsach są lepsi gracze czy z czego to wynika? :P

Odpowiedz
Cytat
DiableMarseillais
PokerStrategist

skoro grasz tak samo i jestes b/e to zmien taktyka na wygrywajaca

hater mode off

nienawidze starsow, ale to jedyne miejsce gdzie mozna usiasc o kazdej porze (praktycznie) i pograc swoja odmiane ;)

Odpowiedz
Cytat
nommine
PokerStrategist

. :coolface:

Odpowiedz
Cytat
marinero086
Poker Player

Napisane przez FelekAA
Też mam pewne wątpliwości co do starsów.

Na PP wygrywam aż miło a na Starsach stoję w miejscu od 3 tygodni grając tak samo cały czas. Nie wiem czy poprostu na Starsach są lepsi gracze czy z czego to wynika? :P

Mysle ze na Starsach jest najwiecej najlepszych graczy, ale to jak generowane sa tam uklady kart to juz inna sprawa...

Odpowiedz
Cytat
rockGH
Poker Player

a mi się wydaje, że to czysta wariancja :badteeth:

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez marinero086
Witam, a jak czesto zdaza Wam sie, miec identyczne uklady, na kilku stolach w tym samym czasie?? Mnie zdaza sie bardzo czesto, kumplowi tez, dzisiaj nie mialem identycznych, ale gralem na 3 stoly i wypadlo: AA, QQ, JJ w tym samym czasie. Ktos ma podobnie? Pozdrawiam

Jakiś czas temu grając 4 stoły Heads Up, na trzech dostałem AA. Wierz bądź nie. Zrobiłem print screen :)

Odpowiedz
Cytat

ja dzis na zoomie przez 500 rak nie dostalem AA ani razu normalnie oszusci :P

Odpowiedz
Cytat
nommine
PokerStrategist

na dzisiaj na dwuch stołach miałem A♠: niemorzliwe bo tylko 1 jest w tali :pcuser:

Odpowiedz
Cytat
marinero086
Poker Player

Napisane przez PolaczkiBuraczki

Jakiś czas temu grając 4 stoły Heads Up, na trzech dostałem AA. Wierz bądź nie. Zrobiłem print screen :)

Wierze, ja tez zrobilem screeny, a do tego zapomnialem wspomniec, ze po tym jak moje AA zostaly zlamane, na dwoch pozostalych stolach dostalem A9. Przypadek? ;)

Odpowiedz
Cytat
Stellified
PokerStrategist

nie, oszóstwo

Odpowiedz
Cytat