Czesc, wlasnie przymierzam sie do przejscie na nl100, mam wystarczajacy BR, ale zastanawiam sie czy widac duza roznice w grze przeciwnikow. Na nl50 wystepuje masa fishow, dzieki, ktorym latwo zdobyc kase. Jak wyglada sytuacja na nl100? Slyszalem, ze poziom trudnosci praktycznie sie nie rozni i zmiany w stylu gry widac dopiero na nl200. Moj znajomy jednak nie gral nigdy na pokerstars, wiec chcialbym poznac wasza opinie.
Gralem na nl100sh ( teraz jestem na nl200sh ) i musze przyznac ze miedzy nl50 a nl100 jest mala roznica, ale miedzy nl100 a nl200 juz roznica jest, i to duza jak na moj gust. Takze sie nie stresuj i zasuwaj na nl100. GL
a to dotyczy SH czy na FR jest podobnie na tych stawkach NL50 / NL100 ?
Pytam bo gram na PP i zastanawiam się nad przejściem na P*
O SH się nie wypowiem, bo nie gram, ale moim zdaniem FR NL100 jest "lżejsze" niż NL50 i nie dość, że nie ma właściwie różnicy, to mi się gra nawet łatwiej na NL100. No tyle tylko, że jak Ci nie idzie, to nie idzie 2 razy boleśniej niż na NL50
Dzieki za odpowiedzi, ogolnie to gram FR, pogralem teraz troche, jakiejs mega wielkiej roznicy nie widze.
Na pokerstars nl100 FR gra duzo grinderow wyrabiajacych supernove elite, którzy grają po 24 stoły. Pewnie graja dosc schematycznie wiec nie sa trudnymi przeciwnikami.