Witam
Gram w pokera od jakiegoś czasu ale wyłącznie czysto rozrywkowo i chyba przyszedł czas aby to zmienić. Proszę zatem o pomoc... Jakie programy wspomagające grę powinienem posiadać? Chciałbym aby były darmowe. Co polecacie? Dodam iż w tym temacie nie mam jakiegokolwiek doświadczenia.
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
przede wszystkim pt3/hm/elephant.
Potem mozesz poszukać programów typu tableninja / tablescanner.
Również Equilab/pokerstove pomoże ci w twoim rozwoju pokerowym.
O wszystkich tych programach możesz poczytac na stronach ich producentów.
Elephant i /equilab/pokerstove są darmowe. Polecam szczególnie equilab.
Good luck!
witam
kiedyś korzystałem z ELephanta i działał jako tako - na początek starczy faktycznie warto , ale po przeinstalowaniu systemu sciągnąłem sobie instalkę i nie idzie tego zainstalować - zawsze wyskakuje że jest nowsza wersja do pobrania i żeby pobrać nową wersję.... ze strony... oczywiście pobieram tą najnowszą ze strony i sie instaluje ale przy próbie odpalenia - komunikat - pobierz aktualną wersję...
może ktoś może podać link do aktualnej i działającej wersji ELa ?
Pozdr
Siema macwwa,
Problem z Elephantem jest taki, że nie jest on już wspierany i nie ma nowszych wersji.
Jeśli chcesz poczytać coś więcej na ten temat to zapraszam:
NEWS: Elephant nie będzie już wspierany.
Mogę Wam polecić Holdem Managera jest to niestety program płatny, ale wart swojej ceny.
Sam z niego korzystam i jestem zadowolony.
Pozdrawiam
Brzoza
Zapomniales wspomnieć, że Hm jest trial 30 dni wiec jak chcesz mozesz zainstalowac go a poradniki masz w WIDEO jak ustawic Holdema
Kiedys slyszalem o pluginie, ktory zamienia centy/dolary na bigblindy
tj. zamiast stacka np. 25$ jest 100bb
Wie ktos jak to sie nazywa?
Napisane przez Yoozel
Wie ktos jak to sie nazywa?
Long HUd??
Napisane przez franeczek
Napisane przez Yoozel
Wie ktos jak to sie nazywa?Long HUd??
Czy tylko long Hud posiada taką możliwość? Używam HM2 i także bym wolał widzieć bb zamiast $.
Dziękuje wszystkim za pomoc. Mam jednak jeszcze jedną prośbę. Czy ktoś może mi przesłać link do strony z poszczególnie wytłumaczonymi skrótami HUD'a?
Już wiem że z pewnością będę korzystał z HM2, czy możecie mi pomóc w zakupie pełnej wersji programu, gdyż obecnie korzystam z 30-to dniowej wersji testowej, jak tego dokładnie dokonać krok po kroku?
i dalej sobie poradzisz - skoro umiesz grac w poker to kupic oprogramowanie juz napewno
platnosc karta kredytowa lub z portfela elektroniczego.
polecam wyrobienie w sobie nawyku probowania samodzielnego dzialania bo inaczej bedziemy wszyscy warzywkami
Witam,
Najpierw musisz stworzyć konto na stronie Holdem Manager 2.
Jest to konieczne ponieważ CD-KEY programu będzie przypisany do twojego account. Następnie zakup licencji w zasadzie przypomina np. Allegro.
Wybierasz, która wersja programu Cię interesuje, a tych jest kilka rodzajów:
-Small Stakes obsługuje do nl50, SNG/MTT do 22$ BI
-Pro Version - wszystkie limity Holdem'a
-Combo Version - wszystkie limity HE oraz PLO
Ostatnim krokiem jest potwierdzenie zakupu oraz wybór metody, którą płacisz za produkt.
//EDIT
Widzę, że thomaPL już mnie uprzedził ♠_thumbsup:
Pozdrawiam