Przejdź do forum
pokerstars fr i pod...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

pokerstars fr i podpięcie pod PS

3 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
548 Wyświetlenia
biddlem
PokerStrategist

Cześć zakładam sobie konto na P* fr i chciałbym aby było ono podpięte pod strategię, jednak kiedy kliknę w link do rejestracji pisze mi grzecznie po francusku (bądź w każdym innym jeżyku) że szczegóły oferty nie są dostępne w moim języku, nie mogę kliknąć przycisku"graj" tzn nie kończy się on downloadem :(

korzystam z tego linku http://fr.pokerstrategy.com/poker-stars-fr/

Pozdrawiam,
będę wdzięczny za odpowiedź chcę zgromadzić w końcu trochę tych strategy points :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
Head Admin
spinek
PokerStrategist

Hej,

Generalnie PokerStars.fr koncentruje się na graczach z Francji i nie chce się aktywnie promować wśród graczy z innych krajów, dlatego instrukcje instalacji są niedostępne.

Jednak jeśli bardzo chcesz się zarejestrować, możesz to zrobić z tego odnośnika i podając kod marketingowy pokerstrategy. Kod przy wpłacie do bonusu od pierwszego depozytu to BONUS500.

Niestety jeśli masz już konto na PokerStars.eu, które jest niepodpięte, to konto na PokerStars.fr prawdopodobnie również będzie niepodpięte (mimo tego, że użyjesz linków, kodów etc.). Spróbować zarejestrować się możesz, ale czy uda się podpiąć konto - tego nie wiadomo.

Aby podać username z PokerStars.fr, skontaktuj się z supportem za pomocą ticketa.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
biddlem Autor wątku
biddlem
PokerStrategist

Dzięki serdeczne!:f_drink:

Odpowiedz
Cytat