Przejdź do forum
Pokerstars. contact...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Pokerstars. contacting site.....

6 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
894 Wyświetlenia

Hej, wlasnie sie zalogowalem kliknalem z boku na shoutcast i od tego momentu, wogole sie nie moge polaczyc z ps.
Klikam na network, pingi sa, ale soft nie chce sie polaczyc. Chcialem sciagnac nowy soft zww , ale niestety nie moge wejsc. Zupelnie jakby mnie zbanowalo ps.
Probowalem na 2 windowsach. Resetowalem tez modem. Jakies pomysly ?

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
d2vio
Elite Grinder

daj spokoj to jakas parodia , gram juz pare godzin mam fajne deepy a ps mi rozlacza co pare minut i *** taka gra..eh zal nuts na flopie koles chce mi oddac stack to mnie rozlaczylo ;/

net 20mb/s wiec to nie wina neta

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Juz sie balem ze mnie tusk odcial. Mecz mialem w LM ogladnac bo real w 11 minucie juz 3 : 0 wygrywa, Man u dostaje w dupe u siebie to zajebalo mi neta mulem. Takto bym cos pogral jeszcze;/

Odpowiedz
Cytat
d2vio
Elite Grinder

ja ogladam mecze pisze na gg moge robic wszystko tylko nie grac, pisze mi prze site not found albo poprostu connectig status . nie moge sie polaczyc i to nie jest wina netu

Odpowiedz
Cytat
Sebsn122
PokerStrategist

tez tak mam(*raz na dzien moze 2 razy) pomaga tylko ponowne uruchomienie strasów a jak na złość zawsze rozłancza na dobrych rekach

Odpowiedz
Cytat
SJS
SJS
Elite Grinder

Witam.

W tej kwestii polecam skontaktować się z supportem PokerStars być może będą na tyle hojni aby udzielić jakąś rekompensatę.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat