Wygaszanie na stolikach super, ogołnie ładnie to wygląda tylko i skrypt do odpalania sng przestał na tym działać :/ szkoda...
Ku****, kilka dni temu spedzilem pare ladnych godzin, zeby przerobic table theme pod siebie i trzeba bedzie zaczac od poczatku ;p
Kurcze, a mi usuwa zapisane filtry w ulubionych jak wyłączę i włączę ponownie starsy. Wy też macie taki problem?
Napisane przez kacperd5
Kurcze, a mi usuwa zapisane filtry w ulubionych jak wyłączę i włączę ponownie starsy. Wy też macie taki problem?
U mnie wszystko jest ok, odpalasz z uprawnieniami admina?
Napisane przez Vergs
Napisane przez kacperd5
Kurcze, a mi usuwa zapisane filtry w ulubionych jak wyłączę i włączę ponownie starsy. Wy też macie taki problem?U mnie wszystko jest ok, odpalasz z uprawnieniami admina?
Dzięki, działa :fdrink
Czy nie w tej właśnie wersji miała zostać wprowadzona auto rejestracja do sitkow? Jakos nie moge znaleźć...
jak dla mnie rewelacja. najlepsze jest chyba wygaszanie avatarow graczy, ktorzy spasowali - koniec z cbetowaniem mokrych boardow vs 4 graczy myslac ze sie jest w hu
ciekawe czy zautomatyzowali deale. trzeba szybko zrobic jakies ft. na razie bomba, az chce sie grac
jak ktos ma problem z przyzwyczajeniem sie do lobby turniejowego to mozna przelaczyc na klasyczne,
spoko opcja, ktora dopiero teraz dostrzeglem

SideKick też nie widzi rąk rozegranych na nowym oprogramowaniu.
Powiem tylko tyle, że cieszę się z tego, że w ogóle to działa na moim komputerze. Szczególnie po porażce iPoker z nową wersją oprogramowania.
Dobrze, że komunikaty zostały przeniesione ze środka stołu na górną belkę i nie przeszkadzają w grze. Funkcja ulubionego stołu trochę bez sensu, bo to nie stoły grają a ludzie.
Napisane przez michalstanislawgodlewski
Dobrze, że komunikaty zostały przeniesione ze środka stołu na górną belkę i nie przeszkadzają w grze.
zawsze można je wyłączyć, po co mają przeszkadzać w grze, chyba że ktoś potrzebuje być informowany ale wątpie
Wie ktos jakie sa plany odnośnie tego na przyszłośc; czy stary soft zniknie, czy będzie można cały czas z niego korzystać? Jestem pewnie w mniejszości, ale nowy mi nie podszedł zupełnie.
Hej, jeśli ktoś jeszcze nie jest przekonany do nowego softu lub nie potrafi się w nim odnaleźć, na pewno powinien odwiedzić naszego newsa:
https://polska.pokerstrategy.com/news/world-of-poker/86032/
A ja gram na tym sofcie juz od pol roku..:D
Wczesniej byla wersja Alpha i wszystko smigalo az milo.
Teraz to juz wypas...
Co się stało z VIP Club progress barem wcześniej widocznym w lobby? W ustawieniach jest opcja ustawienia jego wyglądu, ale nigdzie w lobby go nie widzę
Gdzie można sprawdzić tickety do turniejów w nowym sofcie? thinking
Tools -> My Games & Tickets -> Tournament Tickets