Przejdź do forum
Poker w Hiszpanii, ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Poker w Hiszpanii, vpn

7 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
2,078 Wyświetlenia
zebro18
PokerStrategist

Cześć,
poleciałem na Majorkę na trochę dłużej i chciałem grać na starsach dość regularnie. Z racji tego, że jest to tutaj niemożliwe, zakupiłem vpn'a.
Załączyłem to ustrojstwo, włączyłem starsy, wszystko śmigało.
Wracam wieczorem do domu chcę odpalać sesję, a tu komunikat, że moje konto zostało zamrożone.

Czy ktoś wie czy można grać tak jak ja chcę to zrobić czy starsy nie pozwalają na takie samowolki. Jeżeli ktoś ma/miał doświadczenie w tej sprawie proszę o jakieś rady.

Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc.

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
Skibcio
PokerStrategist

Witaj zebro18,

Z informacji, które posiadam PokerStars pozwala na korzystanie z VPN pod warunkiem, że nie robisz tego w celu uniknięcia regulacji prawnych danego kraju. Prawdopodobnie dlatego Twoje konto zostało zamrożone.

Jeśli grasz na terenie Hiszpanii to powinieneś założyć konto na PokerStars.es

Proponuję napisać wiadomość do supportu PokerStars i wyjaśnić ten problem:

-> support@pokerstars.pl

Twoje konto zostanie prawdopodobnie odblokowane, ale nie będziesz mógł grać na PokerStars.eu z terenu Hiszpanii.

Przeniosłem Twój temat do odpowiedniego działu.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
zebro18 Autor wątku
zebro18
PokerStrategist

A czy jest możliwość założenia konta na hiszpańskim P*?

pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Skibcio
PokerStrategist

Jeśli grają tam gracze z Hiszpanii to możliwość założenia konta na pewno istnieje ;) Jednak zacznij od rozwiązania aktualnego problemu z kontem na PokerStars, aby nie narobić sobie więcej problemów.

Instrukcja założenia konta na PokerStars.es znajduje się na poniższej stronie:

-> Instrucciones del bono

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Toluvel
PokerStrategist

Hej zebro18,

Z tego co wiem, to do założenia konta na hiszpańskich PokerStars potrzebujesz numeru NIE - numeru identyfikacji cudzoziemców. Możesz go zdobyć w lokalnej stacji policji, ale proces przyznawania numeru może potrwać. Dość szybko przyznają numer tymczasowy, ale nie wiem, czy można go użyć do gry w pokera online.

Pozdrawiam!

Odpowiedz
Cytat
zebro18 Autor wątku
zebro18
PokerStrategist

nie wiecie ile moze trwać zamrożenie konta? Napisałem do starsów, a oni żadnej odpowiedzi do teraz.

Odpowiedz
Cytat
Skibcio
PokerStrategist

Witaj,

Weryfikacja Twojego konta może potrwać do dwóch tygodni. Przeważnie jest to rozpatrywane szybciej.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat