Przejdź do forum
Poker Stars UK

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Poker Stars UK

9 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
1,045 Wyświetlenia
blejk8e
Oldschool Grinder

Siema. Gdzies obiło mi sie o uszy, że będąc w UK trzeba grac na sofcie stars.uk. Jak to działa? Trzeba nowe konto zakładać?

Czy po utworzeniu uk konta, moge transferować pieniadze z konta eu?

Czy moge do wpłat i wypłat uzywac tego samego skrilla?

I w końcu czy mogę posiadać dwa konta na stars eu i uk? Pozdro i dzieki za odpowiedź.

Odpowiedz
Cytat
8 odpowiedzi
VooCash7
Poker Player
Ashikaga
PokerStrategist

a nie lepiej napisać do supportu żeby zmienili ci miejsce zamieszkania i będzie to samo konto?

Odpowiedz
Cytat
VooCash7
Poker Player

Napisane przez Ashikaga
a nie lepiej napisać do supportu żeby zmienili ci miejsce zamieszkania i będzie to samo konto?

nie da sie, to jest osobna sprawa pstar.uk i pstar.eu. Soft z .eu nie działa w .uk. Moze udałoby się przenieść konto ale ja musiałem założyć nowe i przelałem sobie kase i tyle.

Odpowiedz
Cytat
smoku
PokerStrategist

Napisane przez VooCash7

Napisane przez Ashikaga

nie da sie, to jest osobna sprawa pstar.uk i pstar.eu. Soft z .eu nie działa w .uk. Moze udałoby się przenieść konto ale ja musiałem założyć nowe i przelałem sobie kase i tyle.

Pierwsze słyszę. Do tej pory każdy z kim miałem kontakt (ja też) po prostu miał przekierowanie przy próbie logowania na soft .eu by ściągnąć wersję brytyjską. Po tym wysłać trzeba dokumenty weryfikacyjne z adresem angielskim i jest tylko ręcznie zmieniany adres. Wszystko z konta .eu jest przenoszone na konto .uk- włącznie z FPP.

Druga kwestia, że przez prawie rok grałem bez problemów na koncie .eu.

Odpowiedz
Cytat
VooCash7
Poker Player

Tak jest jak napisałeś. Natomiast ja nie mogłem grać na .eu w uk. jedynie na playmoney :D

Odpowiedz
Cytat
JasiuZ
Poker Player

Ja gram czwarty rok na koncie.eu, nawet pisalem maila do supportu ze mieszkam w uk bo balem sie beda problemy z wyplata. Nic nie odpisali, wyplacili normalnie na angielskie konto. Reasumujac, dalej gram na koncie .eu

Odpowiedz
Cytat
blejk8e Autor wątku
blejk8e
Oldschool Grinder

Ja tez nie mam problemów z graniem, jednakże przyszłościowo zastanwiam się jak to wygląda. Ale skoro nie ma problemu żeby mieć dwa konta to czemu nie ;). Może maszynka się odkreci hehe :).

Odpowiedz
Cytat
piotr88m
PokerStrategist

Mi zablokowali konto EU. jak wpłaciłem kasę z banku UK.
Kazali się weryfikować, jak napisałem że jestem teraz w UK to napisali abym założył konto na PS.uk
:f_rolleyes:

Odpowiedz
Cytat