Konto P* podpiąłem z PS jakiś ponad tydzień temu a dotąd nie nalicza punktów jest możliwość podpięcia ponownie?
Cześć WielkiSzu93,
Będziesz otrzymywał StrategyPoints jeśli rejestrując się na PokerStars postępowałeś zgodnie z instrukcjami z tej strony. W szczególności chodzi o pobranie oprogramowania poprzez link ze strony PokerStrategy.com, wpisanie kodu marketingowego strategy-pl, a także wyrażenie zgody na przekazywanie danych (Requests->Information Sharing).
Jeżeli postępowałeś zgodnie z tymi instrukcjami a mimo to nie otrzymujesz StrategyPoints skontaktuj się z z supportem poprzez ticket.
Jeżeli konto założyłeś już wcześniej nie stosując się do powyższych instrukcji to niestety nie będziesz otrzymywał StrategyPoints, gdyż Twoje konto na PokerStars nie jest powiązane z PokerStrategy.com
Pozdrawiam
PS. Dzięki thomaPL za pomoc!
Witam!
Podpinam się do pytania. Moja sytuacja jest taka, że mam już konto na P* ale nie podpinałem go. Czy na pewno już nie mam żadnej opcji?
- założenie innego konta (to by mi odpowiadało z tego względu, że obecne konto używam na pewnym forum grając tylko Home Games lub SnG za obecną na tamtym forum walutę...)
- założenie konta na FTP poprzez link z PS i następnie powiązanie z P*
???
Czy grając na P* bez żadnego affiliate dużo tracę?
Jak mam już konto to moge je podpiąć na P* czy musze od nowa instalowac całe oprogramowanie? Bo w linku powyzej opisane jest krok po kroku od instalacji oprogramowania a ja na P* juz gram
To skoncz grac i przeczytaj to co do Ciebie napisano, a dopiero potem zadawaj pytania.
Masz tam wyraznie napisane W JAKI SPOSOB ZAKLADA SIE KONTO TAK BY BYLO PODPIETE.
Jesli zalozysz nowe konto na siebie prawdopodobnie za jakis czas zbanuja Ci obydwa
Witam,
powtarzam jeszcze raz. Raz utworzonego konta bez naszego kodu marketingowego nie można już podpiąć.
Instalacja oprogramowania PokerStars nie ma nic wspólnego z rejestracją konta, czy podpinaniem go.
Pozdrawiam.
@WielkiSzu93
Napisane przez spinek
Jeżeli konto założyłeś już wcześniej nie stosując się do powyższych instrukcji to niestety nie będziesz otrzymywał StrategyPoints, gdyż Twoje konto na PokerStars nie jest powiązane z PokerStrategy.com
Reinstalacja oprogramowania nic nie da. Twojego konta nie da się już podpiąć tak abyś otrzymywał StrategyPoints. Możesz założyć konto na innym pokerroomie z naszej oferty jeśli nie miałeś tam wcześniej konta i wtedy za grę na nim będziesz otrzymywał StrategyPoints.
@barteq88
FTP nie jest w ofercie PokerStrategy.com, więc nie możesz założyć tam podpiętego konta. Otwieranie kolejnych kont jest zabronione przez regulamin PokerStars i grozi banem.
Sam też mam niepodpięte konto na PokerStars i pozostaje mi się z tym pogodzić. Co prawda słyszałem o kilku przypadkach gdzie ktoś prośbą czy groźbą przekonał support PokerStars do podpięcia konta do PokerStrategy.com, ale to są wyjątkowe jednostkowe przypadki rozpatrywane indywidualnie przez support PokerStars.
Pozdrawiam
Napisane przez spinek
Co prawda słyszałem o kilku przypadkach gdzie ktoś prośbą czy groźbą przekonał support PokerStars do podpięcia konta do PokerStrategy.com, ale to są wyjątkowe jednostkowe przypadki rozpatrywane indywidualnie przez support PokerStars.
Pozdrawiam
To raczej pojedyncze przypadki, gdzie ktoś zarejestrował konto i jeszcze nic na nim nie zrobił, tylko od razu po rejestracji napisał do supportu, że się pomylił.
Pozdrawiam.
Dzięki
To ja wyślę im "groźbę", że nie będę grał u nich na prawdziwą kasę jak mi nie podepną
Do tej pory tak jak pisałem, grałem na wirtualną, więc jak chcą mój depozyt to niech lepiej mi podepną.