Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Początek

21 Posty
11 Użytkownicy
0 Reakcje
2,793 Wyświetlenia

Jak zacząć grę na pokerstars nie wpłacając depozytu? Jakieś wasze rady?

Odpowiedz
Cytat
20 odpowiedzi

staking...a na powaznie chyba ciezko rozkrecic cos z niczego na starsach.jezeli mialbys chociaz fpp mozna by probowac ,a tak pozostaje liczyc na freerolle ktore i tak daja przewaznie bilety i gra tam masa ludzi.jako laternatywa jest play money ktorej jezeli uzbieral bys sporo moglbys ja sprzedac za $

Odpowiedz
Cytat
majkjel

Napisane przez starsp23
Jak zacząć grę na pokerstars nie wpłacając depozytu? Jakieś wasze rady?

Odezwij się do mnie

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

play money? to jest ta gra na wirtualne pieniądze? majkjel gdzie mam się do ciebie odezwać jak nie mogę ci wysłać wiadomości

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage

Witam.

Ja proponuje Tobie program TAF, więcej informacji znajdziesz tutaj: https://polska.pokerstrategy.com/tell-a-friend/

Jest to łatwy sposób na zbudowanie kapitału :).

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

ale co mi da ten TAF?

Odpowiedz
Cytat
majkjel

Napisane przez starsp23
ale co mi da ten TAF?

Da Ci szansę na lepsze życie, samorozwój. Otworzy oczy na sprawy dotychczas przez Ciebie ignorowane. Skłoni do głębokiej refleksji nad sensem istnienia, pomoże w zrozumieniu teorii materii i odwiecznego dylematu kibica - Real czy Barca? Wyrwie Cie z przeciętności, pozwoli na realizowanie najskrytszych marzeń.
Dzięki niemu będziesz miał możliwość podróżowania, zwiedzania nowych krajów, poznawania ludzi, których do tej pory widziałeś w telewizji. Porozmawiasz na żywo z Cejrowskim gdzieś koło Rio Grande, zobaczysz rzeczy, cuda natury, budowle, które wprawią Cię w samozachwyt. A dlaczego pytasz ?

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Teraz już wiem że taf polega na tym iż osoba która zarejestruje się za pomocą mojego linka i zacznie zdobywać punkty to ja zacznę zarabiać. Jednak jest jedno "ale" nigdy nie wiem kto kiedy zacznie grać.

Play Money to są te wirtualne pieniądze?

Odpowiedz
Cytat
Artur8902

ile masz laT?

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

nieważne ile mam lat. Pytam co to jest play money ponieważ nie wiem. proste

Odpowiedz
Cytat
tralala14321

Tak play money to gra na wirtualne pieniadze. Czasami arogancja panująca na tym forum mnie poraza. :rage:

Odpowiedz
Cytat
airwee

1. TaF da Ci opcję na "zwerbowanie" znajomych którzy może załapią jak się gra szybciej od Ciebie, rozwiążą test, zgarną $50 i zatrzną zbierać punkty. Jak uzbierają odpowiednią ich ilość to Ty dostajesz $.

Skąd będziesz wiedział kiedy kto zacznie grać? To już Twój interes. Ty musisz zadbać o to, żeby zaczęli grać i się rozwijali.

2. Poza TAF masz jeszcze quiz startowy który daje Ci $50 na start. Z takiego $50 możesz zacząć na jednym z wybranych roomów lub dogadać się z kimś na wymianę (Ty im $50 tam, oni Ci $50 na stars).

3. Dodatkowo są freerolle . Np. Liga Facebookowa PokerStars (info na www.facebook.com/ligafanteam), liga globalna fejsowa + turnieje za punkty FPP (te jednak masz dopiero jak już masz z czego grać).

4. Wpłać. Minimalna wpłata to $10 = 33pln = 3 playboye / 6 butelek coli za 5pln sztuka, jedna flaszka czy cokolwiek tam innego...

Pamiętaj, że gra jest dopuszczalna dla osób pełnoletnich. Założenie jest więc takie, że takim osobom nie powinno sprawić trudności te 30 złotych, nawet jeśli muszą na nie zbierać.

No i c'mon. Tu się walczy o miliony, jeśli problem stanowi dla Ciebie walka o kilkadziesiąt dolarków to jest to znak, że może to nie ten sport...

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

to może powiecie co to jest gra play money, a nie krytykować skoro wyraźnie napisałem ze nie wiem.

Odpowiedz
Cytat
niektoinny

[Treść wyedytowana]

//Spam - imgoingtomirage

Odpowiedz
Cytat

[Treść wyedytowana]

//Spam - imgoingtomirage

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage

Play money to są wirtualne pieniądze na które możesz grać na stolikach za darmo.

Odpowiedz
Cytat
69CuZo69

Napisane przez starsp23
to może powiecie co to jest gra play money, a nie krytykować skoro wyraźnie napisałem ze nie wiem.

Grałeś kiedyś może na wp.pl są takie gry online, rejestrujesz się i możesz grać w bilard, snookera, warcaby, mnóstwo innych gier i pokera - że poker jest na coś (żetony) musisz mieć jakąś wartość tych żetonów > czyli np $ i tam sobie grasz na takie $ wirtualne, dostajesz je za darmo nawet jak przegrasz wszystko... PLAY MONEY to właśnie takie wirtualne $ - jest to wartość posiadanych przez Ciebie WIRTUALNYCH ŻETONÓW których nie możesz w żaden sposób wypłacić - jedynie możesz sprzedać je za prawdziwe $ ale nie wiem jaki jest przelicznik :)

Pamiętaj że jeżeli nie masz 18 lat nie pakuj się w grę na prawdziwe pieniądze... ja zaczynałem właśnie na wp.pl fajnie się tam gra, miła atmosfera itp... jest też gra na FACEBOOKU właśnie na takie wirtualne pieniądze :)

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

69CuZo69 ja wiem na jakiej zasadzie działają wirtualne pieniądze, tylko szukałem potwierdzenia czy "play money" to jest to samo. Dzięki za pomoc.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Znalazłem stronę, która kupi play money ale nie kumam jednego punktu.

1. Click on live support - enter your PokerStars username into the chat software.

1 Kliknij na Live Support - wpisz swoją nazwę użytkownika PokerStars w (oknie czatu chyba - nie kumam tego)

Odpowiedz
Cytat
DaimonFreyyy

Skończ gimnazjum to skumasz :facepalm:

Odpowiedz
Cytat