Przejdź do forum
Pierwszy depozyt - ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Pierwszy depozyt - bonus

4 Posty
3 Użytkownicy
1 Reakcje
464 Wyświetlenia
guffqa
PokerStrategist

Cześć, założyłem nowe konto na PokerStars i chcę dokonać pierwszej wpłaty tak, żeby otrzymać bonus 30$ od PokerStrategy, lecz po wpisaniu "THIRTY" w rubryce "Bonus Code" wyświetla się komunikat "Please enter a valid bonus code". Czy promocja jest aktualna? Dodam, że konto otworzyłem według instrukcji z kodem marketingowym "pokerstrategy".

Z góry dziękuję za pomoc!

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
pzareba
PokerStrategist

Jak miałeś wcześniej jakiekolwiek konto na Starsach to raczej dostaniesz bana za multikonta niż bonus

Odpowiedz
Cytat
Netfans
Legacy Member

Witam może ktoś mi pomoże, wyrobiłem bonus za pierwszą wpłatę ( dokonywałem 3 depozytów) status jest "uwolniony " i zaczął się uwalniać ten drugi za drugi depozyt, ale z tego pierwszego nie mam środków na saldzie mimo jego uwolnienia ktoś wie jak to się odbywa i dlaczego tak jest? Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
pzareba
PokerStrategist

Napisane przez Netfans
Witam może ktoś mi pomoże, wyrobiłem bonus za pierwszą wpłatę ( dokonywałem 3 depozytów) status jest "uwolniony " i zaczął się uwalniać ten drugi za drugi depozyt, ale z tego pierwszego nie mam środków na saldzie mimo jego uwolnienia ktoś wie jak to się odbywa i dlaczego tak jest? Pozdrawiam

bo wyrobienoiu okreslonej częsci punktów uwalnia sie także pewna część kwoty bonusu , jezeli uwolnienie nastapiło podczas gry i zdązyłeś to przegrać to pewnie nie zauważyłeś tych pieniedzy

Odpowiedz
Cytat