Przejdź do forum
Pierwsza wypłata z ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Pierwsza wypłata z PS

6 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
519 Wyświetlenia

Witam. jestem nowy więc prosze o pomoc.
Zalozylem konto na pokerstars z kodem free20.
Pierwsza wyplate zrobilem podajac kod paysafecard.
Nazbieralem troche dolarkow i chcialbym je szybko i bezpiecznie wyplacic.
Najlepsza metoda wydaje mi sie Skrill. i teraz zeby cos wyplacic musialbym najpierw cos wplacic ze Skrilla tak?

- czy musze wplacic jakas konkretna sume?
-czy bede mogl odrazu po wplacie wyplacic wszystko? czy bede musial czekac np 48h lub zagrac za te wplacone dolary?
-przy zakladaniu konta na Skrillu wybrac opcje euro czy $$$ ?

Lub czy jest mozliwe zebym przelal po prostu dolary mojemu koledze ktory gra juz troche na PS i nie ma problemow z wyplatami itp i to on zlecilby sobie wyplate tych dolarkow... ?

Pozdrawiam :))

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
EmiyaKiritsugu
PokerStrategist

Najlepsza metoda wydaje mi sie Skrill. i teraz zeby cos wyplacic musialbym najpierw cos wplacic ze Skrilla tak?

tak.

- czy musze wplacic jakas konkretna sume?

Tak, równą minimalnemu depozytowi na P*(10 dolarów)

-czy bede mogl odrazu po wplacie wyplacic wszystko? czy bede musial czekac np 48h lub zagrac za te wplacone dolary?

Zgodnie z polityką Pokerstars nie możesz dokonać wypłaty w ciagu 48h od ostatniego depozytu

-przy zakladaniu konta na Skrillu wybrac opcje euro czy $$$ ?

To bodaj zależy od tego w jakiej walucie trzymasz kasę na Pokerstars. Jeśli masz $$ to załóż skrilla w $$

Lub czy jest mozliwe zebym przelal po prostu dolary mojemu koledze ktory gra juz troche na PS i nie ma problemow z wyplatami itp i to on zlecilby sobie wyplate tych dolarkow... ?

Jak coś tam rozegrałeś, nieco prowizji im nabiłeś to nie powinno być z tym problemu.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

dzieki bardzo za wyczerpujaca i konkretna odpowiedz :)
jesli chodzi o sprawe przelania srodkow do kolegi i z tym ze trzeba im nabic rake itp to mysle ze jesli dobilem w bardzo krotkim czasie silvera to powinno starczyc co?;P

Odpowiedz
Cytat
Daemal
PokerStrategist

Pomagałem kumplowi pare miesięcy temu jak robił pierwszą wypłatę po bodajże wpłacie przez konto bankowe i się zdziwiliśmy, bo na PS można zlecić wypłatę środków na skrilla bez wpłacania skrillem i w dodatku było napisane, że nawet nie trzeba mieć założonego konta na skrillu od razu tylko można to zrobić przez chyba 2 tyg i środki będą tyle czekać :O

Odpowiedz
Cytat
Fil1987
PokerStrategist

Ja tak się tylko udzielę - waluta Twojego konta to waluta, w której najczęściej będziesz dokonywał transakcji, a nie to czy np masz P* w $$. Przewalutowanie na P* z $$ na euro czy cokolwiek innego przechodzi bez prowizji, a już na pewno nie wyczuwalnej - różnice zauważyłem dopiero na 4 miejscu po przecinku, a nie robisz tych przewalutowań setki w ciągu dnia, żebyś odczuwał stratę kasy.

Może się mylę, ale takie jest moje zdanie.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

własnie zlecilem wyplate na skrilla (bez pierwszej wplaty) i wszystko wydaje sie byc w porzadku :)) z tym ze wlasnie ustawilem sobie na euro bo glowna waluta PS jest euro ;)) takze teraz tylko czekac na pieniazki ;P dzieki za pomocne rady ;)

Odpowiedz
Cytat