Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Pewna sprawa.

12 Posty
10 Użytkownicy
0 Reakcje
1,041 Wyświetlenia
AmorPL

Witam.

Może ten wątek zostanie zbanowany, ale nie mogłem się powstrzymać.
Zauważyliście może to, że gdy w zakładce ZOOM klikam na przycisk "Observe Game" co oczywiście znaczy obserwuj grę, zawsze są jakieś porządne pule, typu np. 6$ na NL2, set over set, straight vs flush itd. itd. itd.
Co prawda nie wierzę za bardzo w ustawiane softy, ale ci gracze grają to na żywo. Chyba nie ma tam jakiegoś nagrania czy cuś.
Tak więc, jak oni( Poker Stars) może wiedzieć, który na którym stoliku będzie taka akcja, skoro rozdanie śledzone jest od początku.

Zastanawia mnie wasza opinia na ten temat.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
11 odpowiedzi
insanepro

Rigged

Odpowiedz
Cytat
prezesbk

No heh ciekawe ;d ogladalem z 10 minut i ciagle grube akcje, ostro :)
Zanim ktos napisze niech to sprawdzi ;) i dopiero sie wypowie

Odpowiedz
Cytat
bariox

Może być tak, że oni tego nie grają na żywo tylko jakiś algorytm łapie ciekawe grube rozdania np. z ostatnich 10 czy iluś minut.

Odpowiedz
Cytat

na zywo leci

Odpowiedz
Cytat
Escraku

wiec rozwiazala sie zagadka zooma i niemozliwego do przejsca nl5 z 5bb/100 :pokerface:
Czas przeniesc rolla :D

Odpowiedz
Cytat

:nh

Odpowiedz
Cytat

Ostatnio pisałem do supportu żeby przerzucili mnie na drugą stronę wariancji i włączyli zoom run good i robie takie suckouty że kosomos.

Uploaded with ImageShack.us

Odpowiedz
Cytat
rudzik102

To są wybrane rozdania w trakcie których jest duża akcja.

Popatrz na historię rozdań które oglądasz - będą spore przerwy między poszczególnymi rozdaniami.

Odpowiedz
Cytat
AmorPL Autor wątku
AmorPL

Napisane przez rudzik102
To są wybrane rozdania w trakcie których jest duża akcja.

Popatrz na historię rozdań które oglądasz - będą spore przerwy między poszczególnymi rozdaniami.

Ale zobacz: rozdania które są pokazywane, są pokazywane od początku. Jeśli grają to na żywo, PokerStars nie powinno wiedzieć na jakim właśnie stole są grubsze akcje. Zawsze na tych stołach są grube pule. Nie ma rozdań w których jest steal z BU i fold blindów. Zawsze jest coś ciekawego.

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
spinek

Hej AmorPL,

Nie wiem skąd założenie, że to są ręce rozgrywane na żywo?
Najlepiej obserwuj limit na którym grasz. Gdy trafisz jakąś akcję, zobaczysz z jakim opóźnieniem pojawi się w obserwowanych.

Wiadomo, że nikt nikt nie chce oglądać rozdań gdzie wszyscy foldują, stąd wybór ciekawszych rozdań.

Tu masz jeszcze cytat ze strony PokerStars

* Tryb obserwacji w grach Zoom. Jak wspomnieliśmy krótko przy poprzedniej aktualizacji, wprowadziliśmy możliwość obserwowania grupowych gier Zoom. Po zaznaczeniu określonej pozycji na liście Zoom, zauważysz przycisk „Obserwuj grę“. Działa on na takiej zasadzie, że obserwatorzy widzą wybrane spośród ostatnio rozegranych rozdań, co daje im wyobrażenie o grach Zoom. O wyborze rozdań decydują różne czynniki, dobrane w taki sposób, żeby obserwatorzy widzieli najciekawsze rozgrywki.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
innocent2102

Hmm nie wiedzialem o tym. W wolnym czasie w pracy mozna sobie ogladac i robic notatki:D

Odpowiedz
Cytat