Siema, orientuje sie ktos czy po wplacie 100$ i otrzymaniu ticketu mozna od razu go jakos scashowac, wymienic na tournament $$$ ?
a nie w blad mnie wprowadzil neeken bilet jest na 8 marca a turniej odbywa sie 15 marca
a powiedzcie mi kiedy dostane bilet na turniej 2.5k $ zagralem raz za 1$ i od 24h nie mam biletu nie moge sie zapisac
A czy po wpłacie 100$ i otrzymaniu biletu 33$ można te 100$ po jakimś czasie wypłacić czy trzeba nimi obrócić w grze
orientuje się ktoś czy z docelowego SMa w razie wygrania satki będzie można się wyrejestrować?
Jak satka jest spreparowana pod konkretny turniej, więc nie będzie się dało.

Pozdrawiam.
Jakoś pod koniec 2014 dawali za depo 11$ do satek PCA i wydaje mi się że też takie info w lobby było a mimo to wygraną cashowałem.
No nic - dowiem się być może już za kilka godzin
U mnie nie dość ,że coś jest nie tak z wpisaniem kodu ( wyskakuje ,że jest zły lub mało przelewam). To jeszcze nie wyskakuje reklama. Chyba nie dla mnie ta promocja i satki sobie nie zagram.
Nie wszyscy mają możliwość wzięcia tego bonusu. Sprawdź w My Bonus Status w Cashierze czy przysługuje Tobie bonus.
Pozdrawiam.
ja moge otrzymac ale pieprze jak 9k ludu a 1200 miejsc platnych chyba [treść wyedytowana]
//takie akcje są niezgodne z regulaminem PokerStars - kamil13151
Promocja tylko dla wybrańców którzy dostali maila? Bo przy próbie wpłaty wyskakuje okienko informujacę o zbłym kodzie lub nie spiełnionych kryteriach (wpłacam ponad 100$)
edit: sry nie odsiwezylem strony
Napisane przez kamil13151
Jak satka jest spreparowana pod konkretny turniej, więc nie będzie się dało.
Pozdrawiam.
Można. Ja się wypisałem z turnieju głównego po wygraniu satki za 33$ i dostałem 215T$