Napisane przez kongobongo
mi tez wywaliło starsy zero połaczenia już, ile trwa ten reset standardowo?
Stanowczo za długo, zdąrzyłem kupić szlugi i zjeść sałatkę grecką w knajpie i wrócić do mieszkania, a tu dalej echo
Napisane przez kongobongo
mi tez wywaliło starsy zero połaczenia już, ile trwa ten reset standardowo?
Stanowczo za długo, zdąrzyłem kupić szlugi i zjeść sałatkę grecką w knajpie i wrócić do mieszkania, a tu dalej echo
omg za 10 minut kolejna przerwa :facepalm:. O ile sie rozpocznie przez te 10 min ;f
jakies ~~ 2miechy temu po ok godzinnej przerwie były zwroty, w zależności od stacków i ludzi left
Wiedziałem że jak dostałem Królewskiego pokera to za chwilę karma się wyrówna.
Czy jakaś dobra wróżka ma przeczucie kiedy cała ta afera może się skończyć?.
Pozdrawiam i życzę cierpliwości wam i sobie
Właśnie mod wpadł na jeden ze stolików, przeprosił za niedogodności i stwierdził, że support pracuję najszybciej jak się da, by rozwiązać problem.
he .. Wlasnie w turku gdzie 2 osoby przechodza siedzialy ciagle 3 osoby ... nagle turniej "cancelled" i 3 miejsca przeszly ^^ Edit. W kazdym takim turku kazdy zajal 1 miejsce ;o tylko ze nia mam ticketa :F BANDA !! Ciekawy czy ci co siedzieli w 3 tez nic nie dostali
grałem sita Double or nothing wyeliminowałem jednego gracza w drugim a zarazem ostatnim rozdaniu i dostałem zwrot 31$
Bez sensu... Gdyby ktos mial np. HU w 180 to by dostal zwrot wpisowego po godzinie czekania z nadzieja, ze dokonczy gre?
Nie, dzielą pulę na osoby, które pozostały w grze, przecież te co odpadły nie mogą dostać zwrotu..