Przejdź do forum
Odpięcie konta na s...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Odpięcie konta na starsach

18 Posty
15 Użytkownicy
0 Reakcje
1,505 Wyświetlenia

Witam, chciałbym się dowiedzieć czy istnieje możliwość odpiąć w jakiś sposób swoje konto na starsach od pokerstrategy ?
Chciałbym aby strategia mimo niewielkiej ilości raku, który wyrabiam nie otrzymywała za mnie żadnych $$$

Można to jakoś zrobić przez soft czy pozostaje jedynie opcja z supportem ?

Odpowiedz
Cytat
17 odpowiedzi

probuj z supportem P* ale raczej sie nie uda, musialbys jakis sensowny argument wymyslic

Odpowiedz
Cytat
Bakabajashi
Oldschool Grinder

ktoś na forum pisał, że na tej platformie co grasz wystarczy napisać do nich i oni to robią od ręki

Odpowiedz
Cytat
Fiszu
PokerStrategist

Podpinam sie do pytania.

Odpowiedz
Cytat
ikarPL
PokerStrategist

spoko, chcialem zamknac konto na strategii, stwierdszili ze sie nie da, odpiac konta stwierdzili ze sie nie da, a support P* twierdzi ze sie da - otoz po takiej prosbie zaloza ci nowe konto a to skasuja ;-)))

Odpowiedz
Cytat
amoratank
Poker Player

Tak z ciekawości jakie korzyści daje niepodpięte konto ? Ja naprzykład bardzo chciałbym mieć podpięte by filmiki od golda móc obejrzeć zrobiłem wszystko jak w instrukcji i gowno :happy:

Odpowiedz
Cytat
Lonke777
PokerStrategist

Wyczuwam syndrom psa ogrodnika :happy:

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez Lonke777

To gratuluję wyczucia :)
Przepraszam też wszystkich urażonych, że sam chciałbym decydować co robię ze SWOIMI pieniędzmi :)

Odpowiedz
Cytat
kacper3k
Elite Grinder

Ja to bym nawet chętnie zapłacił, żeby mnie podpieli :rolleyes:

Odpowiedz
Cytat
thefoe
Oldschool Grinder

Jakby dawali połowę tego co PS dostaje za nasz rake, to wszyscy by się odpięli. No, ale mniemam, ze PS ma niezłą umowę i niezłych prawników.

Odpowiedz
Cytat
kNoq001
PokerStrategist

Napisane przez MeetYourDurr

Napisane przez Lonke777

Przepraszam też wszystkich urażonych, że sam chciałbym decydować co robię ze SWOIMI pieniędzmi :)

i co sobie kupisz za ten rake ktorego starsy (a nie Ty) nie przekaza ps? :)

nic osobistego, po prostu kompletnie nic sie nie zyskuje poza swiadomoscia, ze strategia nie dostaje czesci $
ale tak jak koledzy wyzej napisali, napisz do supportu

Odpowiedz
Cytat
preludiumm
PokerStrategist

Z cyklu najgłupsze decyzje EU

Odpowiedz
Cytat
ikarPL
PokerStrategist

Napisane przez kNoq001

Napisane przez Lonke777

i co sobie kupisz za ten rake ktorego starsy (a nie Ty) nie przekaza ps? :)

nic osobistego, po prostu kompletnie nic sie nie zyskuje poza swiadomoscia, ze strategia nie dostaje czesci $
ale tak jak koledzy wyzej napisali, napisz do supportu

nic nie kupi, u mnie wyglada to tak, jak sie zapisalem byla masa pomocnych osob, teraz tylko upomnienia, napomnienia itp a tych pomocnych usuwaja z PS, bo po co pomagac, kasa sie ma zgadzac !!!

Odpowiedz
Cytat
wincentf
PokerStrategist

Witam, chciałbym się dowiedzieć czy istnieje możliwość odpiąć w jakiś sposób swoje konto na starsach od pokerstrategy ?
Chciałbym aby strategia mimo niewielkiej ilości raku, który wyrabiam nie otrzymywała za mnie żadnych $$$

Można to jakoś zrobić przez soft czy pozostaje jedynie opcja z supportem ?

Można. Albo w lobby ztcw albo pytaj saport, pewnie chętnie pomogą ;)

Odpowiedz
Cytat
ryhukox
Poker Player

Lecą se w ch*ja coraz bardziej i sądzą, że kasa i tak będzie do nich lecieć. Więc niech wiedzą, że coś się dzieje.
Popieram protest :sdrink

Spoiler

Ale i tak pewnie w dupie to mają :truestory:

Odpowiedz
Cytat

Witam, chciałbym się dowiedzieć czy istnieje możliwość odpiąć w jakiś sposób swoje konto na starsach od pokerstrategy

Ja to bym nawet chętnie zapłacił, żeby mnie podpieli

zamieńcie się kontami

Odpowiedz
Cytat
Skibcio
PokerStrategist

Witam,

Powiązanie konta odbywa się podczas rejestracji na PokerStars. Niestety nie można powiązać starego konta z PokerStrategy.com, ani nie można odpiąć już powiązanego konta. Jest to umowa partnerska pomiędzy PokerStars, a PokerStrategy.com.

pinczow za tego typu rady bardzo szybko można otrzymać blokadę konta. Sugeruję pomyśleć przed napisaniem wiadomości.

Ewentualne odpięcie konta nic wam nie daje. Poza utratą dostępu do materiałów szkoleniowych na PokerStrategy.com

ikarPL jeśli dana osoba zasłużyła sobie na upomnienie to je otrzyma. Tak było kiedyś, tak jest teraz i tak będzie w przyszłości. Forum na którym nie działaliby moderatorzy bardzo szybko przerodziłby się w kolejną stronę typu samosia.pl, a tego raczej nikt z nas by nie chciał. Zapewniam Ciebie, że pomocnych osób na PokerStrategy.com jest dużo. Niestety nie wszyscy są z nami na stałe i co jakiś czas dochodzi do zmian.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

@up

Nawzajem

:spit: :yaoming :

Odpowiedz
Cytat