Przejdź do forum
Nowy partner PokerS...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Nowy partner PokerStrategy: PokerStars!

37 Posty
11 Użytkownicy
0 Reakcje
4,602 Wyświetlenia

PokerStars został nowym partnerem PokerStrategy! Więcej informacji znajdziecie w naszym newsie:

Nowy partner PokerStrategy

Pozdrawiam :)

36 odpowiedzi
macromia
PokerStrategist

Eee, czyli na everest trzeba dalej czekać ;)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

No trzeba... :] Ale nie wiem czy się kiedyś doczekasz. :P

Pozdrawiam

macromia
PokerStrategist

Pokerstars nie odpowiada mi ze względu na soft, jakoś mnie nie przekonuje :P Ale super są te automatyczne wypłaty na neteller, dostępne po 3 sekundach :D

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

A ja uważam, że soft PokerStars jest jednym z najlepszych. :] Zaraz po sofcie PartyPoker (za to dostanę chyba po głowie). :D

Pozdrawiam

macromia
PokerStrategist

Czemu po głowie ;) Ja soft party uważam za jeden z najlepszych. Denerwuje mnie tylko to, że przy all-inach pokazuje karty przeciwnika dopiero na sam koniec...

qqryq
Elite Grinder

Dogadajcie się lepiej z Everestem. :P

macromia
PokerStrategist

Original od simoo

Pozdrawiam

Taka jest odpowiedź simoo na współpracę z everestem ;)

Original od macromia

Original od simoo

Pozdrawiam

Taka jest odpowiedź simoo na współpracę z everestem ;)

co w tym everest jest dobrego bo tam jeszcze nie bylem

macromia
PokerStrategist

najwięcej fishy ze wszystkich room'ów ;) ale ciii, bo wszyscy przejdą i mi ogolą tych fishów :P

No tez o tym poziomie słyszałem takie plotki :P Jak tylko wytrzaskam ten bonus na partypoker to zajmę sie bonusikiem powitalnym an everescie bo słyszałem ze bardzo szybko można go wyrobić przy odrobinie zaparcia :) a Pozniej chyba ten na ftp , bo z tego co widze ten na titan to raczej w długich miesiącach trzeba liczyc :(

macromia
PokerStrategist

WON !! ;) ;) Ja karcę noobków na evereście :P

No tez właśnie jednego więcej Ci tam przybędzie :P :P

macromia
PokerStrategist

Ok jak chcesz być fishem do golenia to możesz wpadać ;) Ale skończmy już ten offtop bo nas simoo wywali :P

Nie zrobił by nam chyba tego :P

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Nie był bym tego taki pewny! :D

Pozdrawiam... :P

macromia, odnośnie największej ilości fishów na Everku, to jest już to mit niestety :) BossMedia teraz rules :) tam jest miazga, a na SH NL10 i NL25 na Everku grało się całkiem przyzwoicie.

Moja lista największych fishlandów:

1. BossMedia - królestwo wszelkich idiotów do NL50 włącznie, później zaczyna się lepiej robić.
2. InterPoker - bez komentarza.
3. PacificPoker - tam jest miazga.
4. Titan Poker - SH jest jak ruletka, goście wchodzą ze wszystkim i callują wszystko :)

Pozdro

macromia
PokerStrategist

Może i prawda, że gdzie indziej jest ich więcej, ale na evku na niższych limitach ciężko spotkać dobrego gracza :P Wszyscy cię sprawdzają ze wszystkim (mowa tu o FL) i gra się super fajnie SSS. Poza tym ogólnie miły room :P

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

offtopic! :P

Pozdrawiam

Original od Fizoloff
1. BossMedia - królestwo wszelkich idiotów do NL50 włącznie, później zaczyna się lepiej robić.

Właśnie próbowałem tam pograć bo mi polecono jako fishlandię :)
Z pewnością poziom jest niższy niż na party, ale soft wg mnie znacznie gorszy...