PokerStars został nowym partnerem PokerStrategy! Więcej informacji znajdziecie w naszym newsie:
Pozdrawiam
PokerStars został nowym partnerem PokerStrategy! Więcej informacji znajdziecie w naszym newsie:
Pozdrawiam
Pokerstars nie odpowiada mi ze względu na soft, jakoś mnie nie przekonuje
Ale super są te automatyczne wypłaty na neteller, dostępne po 3 sekundach
A ja uważam, że soft PokerStars jest jednym z najlepszych.
Zaraz po sofcie PartyPoker (za to dostanę chyba po głowie).
Pozdrawiam
Czemu po głowie
Ja soft party uważam za jeden z najlepszych. Denerwuje mnie tylko to, że przy all-inach pokazuje karty przeciwnika dopiero na sam koniec...
Original od simoo
No trzeba...Ale nie wiem czy się kiedyś doczekasz.
![]()
Pozdrawiam
Taka jest odpowiedź simoo na współpracę z everestem
Original od macromia
Original od simoo
No trzeba...Ale nie wiem czy się kiedyś doczekasz.
![]()
Pozdrawiam
Taka jest odpowiedź simoo na współpracę z everestem
![]()
co w tym everest jest dobrego bo tam jeszcze nie bylem
najwięcej fishy ze wszystkich room'ów
ale ciii, bo wszyscy przejdą i mi ogolą tych fishów
No tez o tym poziomie słyszałem takie plotki
Jak tylko wytrzaskam ten bonus na partypoker to zajmę sie bonusikiem powitalnym an everescie bo słyszałem ze bardzo szybko można go wyrobić przy odrobinie zaparcia
a Pozniej chyba ten na ftp , bo z tego co widze ten na titan to raczej w długich miesiącach trzeba liczyc
Ok jak chcesz być fishem do golenia to możesz wpadać
Ale skończmy już ten offtop bo nas simoo wywali
macromia, odnośnie największej ilości fishów na Everku, to jest już to mit niestety
BossMedia teraz rules
tam jest miazga, a na SH NL10 i NL25 na Everku grało się całkiem przyzwoicie.
Moja lista największych fishlandów:
1. BossMedia - królestwo wszelkich idiotów do NL50 włącznie, później zaczyna się lepiej robić.
2. InterPoker - bez komentarza.
3. PacificPoker - tam jest miazga.
4. Titan Poker - SH jest jak ruletka, goście wchodzą ze wszystkim i callują wszystko
Pozdro
Może i prawda, że gdzie indziej jest ich więcej, ale na evku na niższych limitach ciężko spotkać dobrego gracza
Wszyscy cię sprawdzają ze wszystkim (mowa tu o FL) i gra się super fajnie SSS. Poza tym ogólnie miły room
Original od Fizoloff
1. BossMedia - królestwo wszelkich idiotów do NL50 włącznie, później zaczyna się lepiej robić.
Właśnie próbowałem tam pograć bo mi polecono jako fishlandię
Z pewnością poziom jest niższy niż na party, ale soft wg mnie znacznie gorszy...