Siemka, jak wam się podoba nowa strona PokerStars?
Jest bardziej czytelna czy mniej?
Uważacie tą zmianę za dobrą?
A może macie jakieś inne uwagi?
Czekam na komentarze i dyskusje!
Pozdrawiam.
Siemka, jak wam się podoba nowa strona PokerStars?
Jest bardziej czytelna czy mniej?
Uważacie tą zmianę za dobrą?
A może macie jakieś inne uwagi?
Czekam na komentarze i dyskusje!
Pozdrawiam.
Napisane przez Aimboy
No cóż, jak to się mówi, z gówna cacka nie zrobisz![]()
Chodzi o temat czy o strone?
Napisane przez 69CuZo69
Napisane przez Aimboy
No cóż, jak to się mówi, z gówna cacka nie zrobisz![]()
Chodzi o temat czy o strone?
![]()
O stronę
nawet nie widziałem że zmienili design, mi się podoba fajnie czasem coś odświeżyć.
ale dziwi mnie że zmienili tak bardzo kolorystykę na czarny kolor
Po pierwszym spojrzeniu, to ten tekst na dole jest za mały i/lub za ciemny - mało odróżnia się od tła. I ogólnie stronka jest ciemna, mało widać te znaki w tle, przynajmniej mi się tak wydaje ...
Za to w nocy pewnie wygląda OK
A tak w ogóle, to dlaczego pytasz, robiłeś ten layout czy jesteś jakimś reprezentantem PokerStars? Z tego co widzę, to póki co tylko dla kilku krajów strona jest zmieniona.
Napisane przez nickunknow
A tak w ogóle, to dlaczego pytasz, robiłeś ten layout czy jesteś jakimś reprezentantem PokerStars? Z tego co widzę, to póki co tylko dla kilku krajów strona jest zmieniona.
Niestety nic z tych rzeczy
Zapytałem z czystej ciekawości... jak Wy to widzicie, mi na przykład się bardzo podoba, moim zdaniem jest bardziej czytelna i ma ciekawszy design
Wygląda lepiej i bardziej współcześnie, ta poprzednia stylistyka, obecnie jeszcze w sklepie ja widać, mocno przestarzała.
Jak dla mnie największy plus, to zwiększenie szerokości strony. Stara strona jest u mnie na laptopie na mniej niż połowę szerokości ekranu (1080p), co wygląda śmiesznie.
ctrl + powiększa strony przynajmniej w mozilli ja wiem nie wchodzę tam za często ale chyba jest gorzej --
@up, tak , mogę sobie powiększyć, ale tu chodzi o wykorzystanie miejsca na ekranie. Po to są coraz to większe rozdzielczości, żeby więcej na nich zmieścić.