Witam w jakich godzinach gracie i jest najwiecej fishy . Sadze ze w okolicach 23-2w nocy? Gdy gram rano cieżko mi sie gra i gra kilku regow kilku nawet z supernowa
na takich niskich stawkach . A jaka wasza opinia w jakich godzinach najlepiej grać?
Nie gram zooma, ale na normalnych stołach micro rano i w godzinach popołudniowych często dzieją się takie rzeczy, że aż za łapię się za głowę, więc reguły nie ma. Pula jest tak duża, że zawsze znajdzie się masa słabych graczy
Heja,
warto sprawdzić sobie jakie są proporcje graczy 1-no stolikowych na Zoom do graczy 2 i więcej stolikowych o danych porach. Jednak przy obecnej ilości ludzi na Zoomach może być to trudne. Tak czy siak, zawsze będzie tam sporo fishy. A przy w miarę solidnej grze, przejście z NL2 do NL10 to kwestia miesiąca regularnej gry z solidnym volume.
Pozdr.
Napisane przez bejbiboy
w piątki wieczorem mam zawsze najlepszy winrate![]()
gram micro zoom od 2 tygodni, pierwszy dzien mojej gry NL2 wypadl wlasnie w piatek, pogralem kilka godzin nie majac absolutnie zadnych statystyk na nikogo i wygralem 15$, poszedlem spac uradowany i juz sobie liczylem ze za kilka dni zaczynam NL5...od tamtej pory jestem break even, nawet w nastepny piatek skonczylem sesje na minusie
doszedlem do wniosku ze za duzo przegrywam bez showdownu co oznacza ze za malo blefuje i za duzo daje sie wyblefowac, wiec sie dostosowalem...duzy blad, okazalo sie ze fisz zawsze ma lepsza reke
ile stolików zooma gracie na micro? mi się osobiście najlepiej gra 1 ale zdaje sobie z tego sprawe ze to lipnie troche
Napisane przez Varrancomando
No ja z reguły gram oblepiony pięciodolarówkami, nie wiem jak inni![]()
:nh
Napisane przez kamilxait
ile stolików zooma gracie na micro? mi się osobiście najlepiej gra 1 ale zdaje sobie z tego sprawe ze to lipnie troche
graj tyle ile spokojnie ogarniasz, nie sugeruj sie tym ile ktos inny gra