Przejdź do forum
Nierozliczone depoz...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Nierozliczone depozyty

4 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
1,379 Wyświetlenia

Witam mam pytanie .

Dostałem kapitał na starsy i tam go przegrałem , teraz odbijam się od dna i w zakładce wyplata , mimo tego że mam 40$(w kasjerze) kwota do wypłaty to 0 a w okienku nierozliczone depozyty widnieje 50$ od PS . Jak kliknę na hiperłącze nierozliczonych depozytów to pojawia się info żebym na koncie miał zawsze 50+ $ bo mogą mi cofnąć te 50 $ , jest taka opcja że jak dobije do 50 $ to mi po porostu je zabiorą ?

Pozdrawiam

3 odpowiedzi
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Proszę niech ktoś mi odpowie na moje pytanie :D

eLTech
Elite Grinder

50 $ masz zablokowane az nie zrobisz bodajze 1000 pktow czy tam 500. Jak je zrobisz to te 50 $ jest twoje

Head Admin
Marta
Poker Player

Cześć dawid327,

jeżeli przegrałeś kapitał startowy, nie wiążą się z tym żadne konsekwencje, tj. PokerStars nie odliczy Ci $50 z wygranych.

W sprawie niejasności odnośnie stwierdzenia, że:

Napisane przez dawid327

Jak kliknę na hiperłącze nierozliczonych depozytów to pojawia się info żebym na koncie miał zawsze 50+ $ bo mogą mi cofnąć te 50 $

proszę o kontakt z PokerStars, bo dla nas również to stwierdzenie jest niejasne. E-mail do PokerStars: support@pokerstars.com

W przypadku problemów z wypłatą, jeżeli takie będą mieć miejsce w związku z powyższym, proszę o kontakt z naszym supportem.

Pozdrawiam.