Witam. Mam następujący problem. Nie odczytuje mi zapisanych notatek. Jak wchodzę w lobby pokerstars w menu "pomoc" i daje "otwórz mój folder z ustawieniami" to mi wyskakuje okienko windowsa pod takim adresem "C:\Users\Rafał\AppData\Local\PokerStars.EU" i tam mam plik "notes.mójnick.xml" i jak go otworze w notatniku to widać że mam tam jakies zapisane informacje o graczach. No i oczywiście jak wchodzę w lobby pokerstarsa w opcje i daje "notki o graczach" to nie mam zadnych notatek. Jak daje w tym okienku "lokalizacja pliku" to wyskakuje mi okienko z identycznym adresem jak wyżej tzn C:\Users\Rafał\AppData\Local\PokerStars.EU
O co tu chodzi?? Stało mi się to po ostatnim update. Wszystkie notatki się poszły jebać ale chodzi o to że nawet nowe jak zapisuje to po ponownym uruchomieniu softu ich też nie ma. Proszę o pomoc. Dziekuje
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
PokerStars
5
Użytkownicy
0
Reakcje
777
Wyświetlenia
4 odpowiedzi
Head Admin
Cześć,
Rozumiem, że notatki poszły na spacer. Kilku użytkowników zgłaszało już takie problemy po ostatnim updacie oprogramowania P*. W tym wątku znajdziesz rozwiązanie, które powinno Ci pomóc.
Pozdrawiam
Właśnie w tym mam problem że próbowałem już to co koledzy tam pisali ale nic nie pomogło. Mam dokładnie tak jak Mikaeus w tym linku na drugiej podstronie tylko ze jemu nikt nie odpisał jeszcze:((