Przejdź do forum
Nie nalicza strateg...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Nie nalicza strategy points

11 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
1,308 Wyświetlenia
Ruune
Elite Grinder

Przestało mi zliczac SP mam tylko 1-3 styczen, reszty brak. Czyżby konto się samo odpieło czy Pokerstrategy nie dostaje info od Pokerstars?

Odpowiedz
Cytat
10 odpowiedzi
CiapekAA
PokerStrategist

Aby nie zakladac nowego tematu podepne sie pod ten, z gory przepraszam.

Jak Wy to robicie ze wiecie ile punkotw dostaliscie za dany dzien. Gram na Party ale nie umiem sprawdzic takiego "rozbicia" punktow za poszczegolne dni

Odpowiedz
Cytat
dragoste
PokerStrategist

Witam,

Runne, generalnie nie ma większych opóźnień z SP na PokerStars, ostatnie rozliczenie mam za 14.01. Nie jest również możliwe, że konto samo ( lub jakkolwiek) się odpięło od PokerStrategy.com.

Upewnij się, że masz zaznaczoną opcję Requests -> Information Sharing. Jest widoczna po zalogowaniu się.

CiapekAA, to jest dział dotyczący PokerStars, nie PartyPoker. Generalnie StrategyPoints możesz kontrolować na stronie głównej na dole strony w tabeli "Twoje poker roomy". Musisz rozwiąć interesujący Cię poker room i otrzymasz raport z obecnej miesiąca. Jest też dostępny widok za poprzedni miesiąc.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Ruune Autor wątku
Ruune
Elite Grinder

W oprogramowaniu pokerstars jest i była zaznaczona ta opcja, tutaj jest napisane że konto też jest prawidłowo podpięte. Co mogę jeszcze zrobić?

Odpowiedz
Cytat
dragoste
PokerStrategist

W takim razie najlepiej będzie, jeśli napiszesz ticket do naszego supportu w celu wyjaśnienia sprawy. Osoby obsługujące tickety mają większe ode mnie możliwości w kwestiach dostępu do indywidualnych danych kont użytkowników.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
dynxx
PokerStrategist

Siema,

Miałem to samo, najlepiej napisać do supportu Pokerstars, ja nie otrzymywałem punktów od 03.01. do 14.01. po zaspamowaniu do nich co oni odpier*alają i w ogóle WTF, napisali tylko, że moje konto jest z powrotem podpięte, ale nie dodadzą mi punktów 'wstecz'. Ogólnie 0 wyjaśnień tylko tyle, że 'konto było w trakcie weryfikacji'.

Odpowiedz
Cytat
dragoste
PokerStrategist

Witam,

polityka bezpieczeństwa PokerStars jest dość złożona, a do tego nie do końca publicznie znana. Najlepiej zawsze napisać ticket do naszego supportu. Jak już mówiłem, osoby z supportu mają większe pole manewru w kwestii dostępnych informacji na temat konkretnych kont.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

Podpinam się. Jak znaleźć tą opcję information sharing? Nie mam jej w requests :(

Odpowiedz
Cytat
JediAreEvil
Oldschool Grinder

A uzyles instalki z ps i wpisales kod marketingowy? Bo jak ci sie to nie pojawia to znaczy ze konto niepodpiete. Btw mi tez nie naliczlo punktow i support p* po jakims czasie odpisal ze usluga zostala przywrocona.

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez darkparadise
Podpinam się. Jak znaleźć tą opcję information sharing? Nie mam jej w requests :(

Witaj darkparadise,

Tak jak napisał Ci PTaras ( :sdrink ) - jeśli nie masz opcji "wymiana informacji", to niestety, ale nie jesteś do nas przypisany, a utworzonych kont nie da się re-trackować.

Pozdraiwam

Odpowiedz
Cytat

Małe odświeżenie tematu.
Ja dostawałem punkty PS, ale nagle przestały do mnie napływać z niewiadomego powodu.
Zarejestrowałem się na PS.fr, gdy nagle nie dostaję punktów od dłuższego już czasu. Jestem tylko odsyłany "od Annasza do Kaifasza"

Odpowiedz
Cytat