Przejdź do forum
Nie mogę odpalić cz...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Nie mogę odpalić czterech stołów.

4 Posty
2 Użytkownicy
1 Reakcje
1,722 Wyświetlenia
PrafonumInt
Elite Grinder

Witam

Wczoraj miałem trochę przebojów ze starsami - kilka razy DC i jeden crash softa.
W pewnym momencie na jednym stole przestał działać auto rebuy i na niepełnym stacku po każdym rozdaniu dostawałem komunikat o błędzie i potrzebie kontaku z supportem.
Od tej pory nie moge odpalić 4-go stoliku (gram normalne stoły, nie zoomy). Przy próbie otworzenia czwartego, dostaje komunikat, jaki zwykle otrzymuje się przy próbie otwarcia piątego "You reached the cap of cash game tables...".

Próbowałem reinstall softu z zachowaniem tylko notek i ustawień, ale bez zmian. Kontaktowałem się na livechacie z eng supportem i dostałem tylko info, że moja sprawa została przekazana do odpowiedniego działu. Od tej pory czekam.

Miał ktoś podobny problem i wie jak go rozwiązać?

Pozdro

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
tigerek73
Elite Grinder

Od wczoraj mam podobnie, odpalam stoły spinów otwierają się ale czekają na graczy, uruchamia mi się 1-2. Jak po skończonym spinie próbuje następny otwiera się ale bez graczy . Na stronie znalazłem że wczoraj były restarty serwerów.
Update nie działą błąd -3 jakiś brak połączenia z serwerem.:f_frown:

Odpowiedz
Cytat
PrafonumInt Autor wątku
PrafonumInt
Elite Grinder

Ok, doczytałem na 2+2, to wina najnowszej wersji starsów. Trzeba czekać na update.

Odpowiedz
Cytat
tigerek73
Elite Grinder

Wczoraj wieczorem szło już ładnie.

Odpowiedz
Cytat