Cześć,
Ktoś orientuje się dlaczego strona pokerstars działa mi tylko przez bramkę proxy? W normalny sposób nie da się połączyć.
Internet to vectra.
ps. komputer jest świeżo po formacie, wgrany tylko avg
pozdr
Cześć,
Ktoś orientuje się dlaczego strona pokerstars działa mi tylko przez bramkę proxy? W normalny sposób nie da się połączyć.
Internet to vectra.
ps. komputer jest świeżo po formacie, wgrany tylko avg
pozdr
Witam,
Podobnych tematów jest już co najmniej kilka. Co to strony, to mi również nie wchodzi. I dzieje się tak już od dłuższego czasu i nie zanosi się aby się to zmieniło. Coś mi się wydaje, że dla Polski ta strona jest już niedostępna.
Mógłbyś napisać przez jaką stronę wchodziłeś na pokerstars ?
Jakiekolwiek proxy powinno podziałać, wystarczy znaleźć jakieś randomowe.
Mam tak samo, a oprócz tego nie działa mi w sofcie support (muszę w normalny sposób wysyłać maile z zapytaniem). Też tak ktoś ma?
czyżby szykował sie ban na Polske na razie wśród dostawców internetu
Netia tez nie działa
ważne, że soft działa, bo inaczej to trzeba będzie wykupywać proxy albo vpny
mi z Playa też działa na telefonie (choć było raz, że też nie)
Napisane przez barteq88
Jakiekolwiek proxy powinno podziałać, wystarczy znaleźć jakieś randomowe.Mam tak samo, a oprócz tego nie działa mi w sofcie support (muszę w normalny sposób wysyłać maile z zapytaniem). Też tak ktoś ma?
Mi również nie działa support w sofcie.
Na stacjonarnym Orange, wszystko działa.
Napiszcie do swoich dostawców neta, dlaczego blokują.
Ciekawe co odpiszą.
Na wszystkich mobilnych działa z te go co mi wiadomo. Z ciekawości napisałem do vectry dlaczego ograniczają nam ofertę, zobaczymy co odpiszą
Siema, odpisali coś? Też mam vectre i strona P* leży mi już od kilku miesięcy, do tego soft nie updatuje się automatycznie tylko muszę ręcznie co jakiś czas klikać w PokerstarsUpdate.exe ale nie wiem czy to też wina vectry