witam! NetworkStatusReport.log gdzie go znalesc bo nie widze go w folderze 'moj folder z ustawieniami' ???
Witam
Wykonaj raport i dostaniesz komunikat gdzie został zapisany.
Help - Network status - Report (Pomoc - Status sieci).
W XP będzie to w C:\Program Files\PokerStars.eu, a w 7 pewnie w C:\Users\USERPROFILE\AppData\Local\PokerStars.eu
a tak pozatym mam pytanie do Was, wiesza sie Wam soft p* bo mi czesto ostatnio, strasznie zamula, nic nie dalo ponowne zainstalowanie ;/
a ja mam problem wlasnie z instalacja jakiegos upa do ps... stoi na 1/5 paska i nie idzie kilka razy probowalem instalowac i nic ehhh :(((
o 20.55 zrestartowalem kompa , starsy od tego czasu leca z updated a stacki na 14 stolach topnieja!!!!!!!!
Jeśli uruchamiasz P* standardowym skrótem (PokerStarsUpdate.exe) to automatycznie włącza się update. Uruchom za pomocą PokerStars.exe i ominiesz ten update.
Ja odpalałem za pomocą PokerStars.exe, ale nadal nie działa, cały czas się ładuje i status połączenia z sydney wynosi 0%, ktoś tak jeszcze ma? any ideas?
Napisane przez emomaniac
Jeśli uruchamiasz P* standardowym skrótem (PokerStarsUpdate.exe) to automatycznie włącza się update. Uruchom za pomocą PokerStars.exe i ominiesz ten update.
Rozwiązanie spoko, ale i tak byłoby dobrze jakoś zaradzić temu problemowi.
Ktoś wie, co jest przyczyną tego błędu z updatem?
Napisane przez SlaybackShark
Ja odpalałem za pomocą PokerStars.exe, ale nadal nie działa, cały czas się ładuje i status połączenia z sydney wynosi 0%, ktoś tak jeszcze ma? any ideas?
Ja przerzuciłem notatki na dysk i dopiero po wgraniu P* z ich strony normalnie mi zainstalowało,tak miałem taki sam problem.
Też miałem problem z tą aktualizacją, więc tylko ją anulowałem, zrobiłem reloga kompa i aktualizacja po włączeniu softu przeszła bez problemu. Polecam najpierw tak spróbować
Pozdrawiam!