Jako że na roomie pojawia się coraz więcej graczy z Azji mam pytanie do grających znacznie więcej ode mnie. Jestem w trakcie przygotowywania planu dnia i nie jestem pewien, czy opinia iż najsłabsi gracze zasiadają od 20-4 rano jest nadal prawdziwa. Z moich (mizernych) obserwacji nie mógłbym tego potwierdzić. Patrząc na różnice czasu najwięcej graczy z Azji powinno grać w naszych porannych porach, a zawsze mam wrażenie że przeważnie są słabsi niż np. Rosjanie.
Hej,
Na europejskich platformach zawsze jest najwięcej graczy w porach wieczornych i to się raczej nie zmieni, układając plan dnia najlepiej zacząć projekt sesja około godziny 18.00
Pozdrawiam
Dzięki za radę
W końcu sesja to kluczowa pora według której chcę ustalić całą resztę dnia
Sam osobiście planuje poukładać sobie dzień bo w dzisiejszych czasach ludzie tracą go zbyt dużo...a wiadomo ze czas to pieniądz
To zależy jakie grasz stawki i jakie masz umiejętności. Ale ogólnie rzecz ujmując to na micro nl25 i niżej to o każdej porze powinieneś znaleźć dość sporo słabszych graczy. Wyżej nie gram to ci nie powiem.
Moim zdaniem po północy, na starsach, poziom spada o 2 limity. Gracze z Australii, Kanady i Brazylii grają mega radosnego pokera.
Napisane przez MWaler
Jeżeli grasz microstawki - nie ma to znaczenia o której godzinie będziesz grać.
Napisane przez MWaler
Jeżeli grasz microstawki - nie ma to znaczenia o której godzinie będziesz grać.
Nie zgodzę się z tym. Nawet na micro lepiej grac z totalnymi rybami ktorych wiecej jest wieczorem niz pol rybami ktore cos tam liznely gry i nie oddają stackow z byle czym
Ja tam wole pół ryby od wielorybów. Ci pierwsi może i nie oddają stacków z byle czym, za to Ci drudzy potrafią zabrać stacka byle czym.
Napisane przez Stasjo88
Napisane przez MWaler
Jeżeli grasz microstawki - nie ma to znaczenia o której godzinie będziesz grać.Nie zgodzę się z tym. Nawet na micro lepiej grac z totalnymi rybami ktorych wiecej jest wieczorem niz pol rybami ktore cos tam liznely gry i nie oddają stackow z byle czym
"reg" na micro to "gownoreg" więc nie ma znaczenia każdy jest łatwy do ogarania, a fishow jest wsytarczająca ilość pod kątem reg ; fish ratio na tych limitach więc pls.
Tzn wróć - ma znaczenie jeżeli jesteś tak słaby że nie możesz przejść chociaż NL10
Napisane przez MWaler
Tzn wróć - ma znaczenie jeżeli jesteś tak słaby że nie możesz przejść chociaż NL10![]()
Przeglądając to forum mam wrażenie że właśnie obraziłeś 50% tutejszej populacji
Nie obrażam nikogo pisząc że ktoś jest za słaby by przejść NL10 tylko takie są fakty. Tak samo ja jestem za słaby w oczach osób które grają wyżej ode mnie ale imo aby stać się wygrywającym chociaż te 10k pln month na głupim NL25 to nie jest jakiś mega cud.
Tu nie ma co się obrażać bo nie jesteśmy dziećmi.
Napisane przez MWaler
Tzn wróć - ma znaczenie jeżeli jesteś tak słaby że nie możesz przejść chociaż NL10![]()
Nie obrażam nikogo pisząc że ktoś jest za słaby by przejść NL10 tylko takie są fakty.
Typie, powinienes dostac zlotego goebbelsa czy cos za swoje wpisy. Nic dziwnego ze za moderacje Ci podziekowali
Według mnie ktoś tak dobry jak Mwaler również dostrzegłby że po północy gracze z Ameryki Południowej lubią sobie poszaleć i poziom jest jeszcze niższy.Może i być łatwo w każdej porze ale mimo wszystko widać różnice.
Straszne pierdolenie, że nie ma różnicy - oczywiście, że jest. Co z tego, że poziom o każdej godzinie jest niski skoro w wieczornych/nocnych godzinach jest jeszcze niższy? Chyba lepiej wykręcać na tym nl2 20bb/100 zamiast 15bb/100? Szczególnie, jak ktoś specjalnie sobie pod grind dzień ustala.
e:
Dodatkowym plusem jest większy traffic co może być niezłym argumentem przy graniu sporej ilości stołów.
Oczywiście , że jest różnica nawet na nl2.
Tzn wróć - ma znaczenie jeżeli jesteś tak słaby że nie możesz przejść chociaż NL10
WOW !! Przeszedłeś nl10 ? Dasz mi autograf?
Jak skończysz gimnazjum to może Ci podam nawet rękę
Jeżeli chcesz specjalnie zarywać noce aby mieć 20bb/100, a nie 15bb/100 na NL2 to brawo
Nawet Rybak pisał że nie ma znaczenia o której godzinie grasz NL100z ale racja. Mikrostawki #takiezaregowane #niedoprzejscia #waskiegardło #kurwaiksde
Warto czy nie - różnica jest. I przestań sobie dopowiadać jakieś teorie, bo nikt tu nie pisze, że micro nie do przejścia. Pytanie było o co innego.