Przejdź do forum
Modernizacja system...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Modernizacja systemu przyznawania nagród

36 Posty
23 Użytkownicy
84 Reakcje
5,812 Wyświetlenia

Email z dzisiaj:

Opublikowaliśmy dzisiaj artykuł o modernizacji naszego programu lojalnościowego oraz przyjętym przez nas nowym kierunku działania. Będzie to fundamentalna zmiana w sposobie nagradzania graczy.

Zastępujemy dotychczasowy model oparty na miesięcznym zwrocie prowizji takim, który uwzględnia różne czynniki, takie jak ilość i częstotliwość gry, stawki czy wpłaty netto. Z Twojej dotychczasowej gry wynika, że zmiany te mogą mieć na Ciebie istotny wpływ. Nie możemy podać Ci dokładnej liczby, ale w skrajnych przypadkach gracze mogą otrzymać nawet o 85% mniej niż w poprzednim programie.

Jesteśmy świadomi wagi tych zmian oraz ich negatywnych implikacji w Twoim przypadku, dlatego informujemy o nich już teraz, żeby najbardziej poszkodowani gracze mogli poczynić odpowiednie plany. Nasz artykuł dokładniej opisuje powody wprowadzanych zmian w programie lojalnościowym. Znajdziesz go tutaj.

Będziemy Cię dalej informować, gdy będzie już znana data wprowadzenia nowego programu w Twoim regionie.
Z pozdrowieniami
Klub VIP Stars

https://www.pokerstars.eu/pl/modernising-rewards/

Obecny, ilościowy model zwrotu prowizji w skali miesiąca zostanie porzucony i zastąpiony nagradzaniem na podstawie wielu różnych czynników, takich jak ilość i częstotliwość gry, stawki czy wpłaty netto. Osoby, które najwięcej na tym stracą, otrzymają dzisiaj wiadomość z informacjami na temat spodziewanego wpływu nowego programu na ich sytuację. Gdy będziemy szykować się do wprowadzenia zmian w kolejnych krajach, skontaktujemy się bezpośrednio drogą mailową z wszystkimi graczami, przesyłając więcej szczegółów.
Modyfikacje te będą dużym wyzwaniem, ale wierzymy, że to właściwa pora do wprowadzenia nowego sposobu nagradzania za grę. Program uruchomimy najpierw w Danii – najwcześniej pod koniec maja, a w kolejnych krajach latem. Będziemy Was informować o poszczególnych krokach i już nie możemy się doczekać publikowania szczegółów w nadchodzących miesiącach.

Twoim przypadku, dlatego informujemy o nich już teraz, żeby najbardziej poszkodowani gracze mogli poczynić odpowiednie plany.

- Za dużo wypłacasz, masz parę miesięcy na opuszczenie roomu albo Tobie w tym pomożemy :D

Odpowiedz
Cytat
35 odpowiedzi
mycka86
PokerStrategist

Odpowiedz
Cytat
sphinx100
Poker Player

O kur.a ! Jednak to chyba koniec pokera.

Odpowiedz
Cytat
leszczu7
Poker Player

jak zobaczyłem maila starsaccount ważna informacja pomyśłałem starsy wychodzą :deadhappy: :why:

Odpowiedz
Cytat
smiechu0808
Elite Grinder

Ta informacja poszła do każdego użytkownika czy faktycznie do osób, które mogą się spodziewać większych cięć w rakebacku?

Odpowiedz
Cytat
kamil13151
PokerStrategist

Mi tam nic nie przyszło :f_confused:

Odpowiedz
Cytat
Varrancomando
Elite Grinder

jestę fiszę. Nic nie mam

Odpowiedz
Cytat
cisek1111
PokerStrategist
erasmusPL
PokerStrategist

Również dostałem tego maila, a napierdalam po paredziesiąt depozytów/ parenaście cashoutów na miesiąc.

Odpowiedz
Cytat
przemek9422
Poker Player

o ironio, kilka miesięcy drżenia czy starsy nie wyjdą z polski, a za moment my z tamtąd uciekniemy :D

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez erasmusPL
Również dostałem tego maila, a napierdalam po paredziesiąt depozytów/ parenaście cashoutów na miesiąc.

Posiadasz status Supernova? Może ta wiadomość na razie jest rozsyłana do SN. A jak nie to chyba do tych co dużo starscoinów wymieniają na $$

Odpowiedz
Cytat
erasmusPL
PokerStrategist

Napisane przez adamlowca

Napisane przez erasmusPL

Posiadasz status Supernova? Może ta wiadomość na razie jest rozsyłana do SN. A jak nie to chyba do tych co dużo starscoinów wymieniają na $$

Mam Supernova od 2 lat, w tym roku 72000 VPP wymienione właściwie tylko na $$.

Odpowiedz
Cytat
erasmusPL
PokerStrategist

.

Pewnie nie lepiej.

Odpowiedz
Cytat
allegroman15
Poker Player

to wyglada jak koniec rb = koniec gry na PS

Odpowiedz
Cytat
smiechu0808
Elite Grinder

A mi się wydaje, że przycinają rakeback regularsom na rzecz fishów oddających kasę i robiących sporo wpłat.

Odpowiedz
Cytat
allegroman15
Poker Player

czyli partypoker juz zaciera rece na przyplyw regow

Odpowiedz
Cytat
Varrancomando
Elite Grinder

Napisane przez smiechu0808
A mi się wydaje, że przycinają rakeback regularsom na rzecz fishów oddających kasę i robiących sporo wpłat.

wow. Jak na to wpadłeś Sherlocku ?(

no niestety małpy w cyrku też muszą karmić żeby nie zdechły. 'Prawdopodobnie' dla wszystkich $$ nie starczy a jak widać regulars jest ostatni po wypłatę w tym ekosystemie. Przed pierwszym kwietnia płakaliśmy nad ustawą to znowu mamy żałobny motyw przewodni

Odpowiedz
Cytat
allegroman15
Poker Player

kolejny dowod na to ze online poker naprawde juz zaczyna dogorywac, chyba czas dla ludzi poswiecajacych zycie tej grze na zajecie sie innym sposobem zarabiania pieniedzy ...

Odpowiedz
Cytat
neekenVIP
PokerStrategist

Nie można ich obwiniać za to że maksymalizują zyski, my przecież robimy dokładnie to samo. Przegną kiedyś, to weźmie ich inna firma.
Dla regów oznacza to to że najgorsze regi - rakeback pro odpadną, więcej fishy zostanie dla tych lepszych i ci lepsi nadrobią evałką na większym fish ratio, zapewne nie będzie to obojętna zmiana dla hourly, ale dramatu nie będzie.
Nie uważajcie że bycie regiem należy się na pokerroomie

Odpowiedz
Cytat
sphinx100
Poker Player

No cóż. Trzeba będzie się przenieść na jakieś krzaki.

Odpowiedz
Cytat