Przejdź do forum
Mniejsza ilość turn...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Mniejsza ilość turniejów.

7 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
1,002 Wyświetlenia

Siemka, mtt nie grałem już kilka miesięcy. Ostatnio chciałem pograć kilka turków wieczorami z micro bi (max 2$). Ku mojemu zdziwieniu nie widzę prawie żadnych turniejów, które mógłbym pograć. Chcę zagrać non turbo i turnieje typu 1.1$ 1.5k gtd, 6max 1.1$ 1.5k gtd w ogóle nie widzę... Kiedyś przynajmniej raz na godzinę je widziałem i mogłem grać, teraz musiałbym specjalnie układać jakiś grafik żebym mógł zagrać te turnieje, które mnie interesują.

Starsy ostatnio coś zmieniały z harmonogramem? ostatnie kilka miesięcy się nie interesowałem zmianami na p*.

Pozdr ;)

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
BartekkB
Poker Player

Hej RydzuDJ,

przyznam, że nie gram turniejów więc nie wiem jak dokładnie kształtowała się oferta na PokerStars jakiś czas temu. Proponuję jednak żebyś wyłączył wszystkie filtry i przejrzał listę turniejów jeszcze raz bo sprawdzałem przed chwilą i jest trochę turniejów do 2$ wpisowego.

Pozdrawiam,
Bartek

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Cześć @BartekkB,

na pewno mamy te same filtry włączone?

http://scr.hu/0zms/1scha w linku screen turniejów do 2$ (NON TURBO). Od godziny 15.00 do 23.00 tylko 2 turnieje, reszta to CAP, które mnie nie interesują :/

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
BartekkB
Poker Player

Hej,

przepraszam, nie zauważyłem, że interesują Cię jedynie turnieje non-turbo. Rzeczywiście turniejów do 2$ w tej formule jest b. mało. Gdybyś jednak zdecydował się również na formułę turbo to już trochę się ich pojawia. Jeżeli chciałbyś jednak grać tylko nonturbo to polecam żebyś przejrzał ofertę innych poker roomów. Sprawdzałem przed chwilą Full Tilt, Titan Poker oraz 888poker i na każdym jest trochę takich turniejów ale też bez szału (najlepiej chyba wypadł Full Tilt), jednak gdyby połączyć grę na 2-3 poker roomach to można już ułożyć jakąś mała sesję.

Pozdrawiam,
Bartek

Odpowiedz
Cytat
djalbert182
Oldschool Grinder

na Ipoker wieczorami jest kilka takich turniejów.

Odpowiedz
Cytat
LlorDziq1916
PokerStrategist

ja też miałem taki problem wina filtrów xD

Odpowiedz
Cytat
Aron69
PokerStrategist

Elo, właśnie zauważyłem, że dzisiaj zmienili trochę harmonogram satek za $2.20 do Sunday Storm, a mianowicie wywalili te odbywające się o godzinie xx:03 i zostały tylko z godziny xx:25 - czyli teraz odbywają się co godzinę, a nie tak jak jeszcze wczoraj co pół godziny.

Może ktoś wie czy to jest zmiana ostateczna czy tylko chwilowa?
Wg. mnie zmiana bardzo słaba - lepiej już jak by wywalili poranne satki do w/w tur, które de facto się w ogóle nie odpalają.

Odpowiedz
Cytat