potwierdzam, że swingi podczas milestone'ów są 16x większe niż normalnie
Napisane przez smack91
potwierdzam, że swingi podczas milestone'ów są 16x większe niż normalnie
dokładnie tylko zapomniałeś dodać że up swingi
Zgadza się. swingi to masakra.
To sesja z dziś na 24 stołach i wszystko tak chaotycznie, że po kliknięciu na jednym stole na wierzch wyskakuje kolejne i nawet nie jestem wstanie sprawdzić jaki był wynik na poprzednim. Masakra.
Ale da się trafić? Da się!
To wcale nie są żarty z tymi swingami Panowie, bo to jest jak grindowanie na chama "bo przecież bonus muszę wyrobić do tego i tego dnia". Powiedzcie szczerze, ilu z Was tłukąc pod jakąś promocję grało swoją A game i wychodziło na + na koniec???
Grać swoje i tyle ile zawsze się gra (pomijając łapę ze stakeshare'a)
i jak ma siąść to i tak siądzie. GL wszystkim w każdym bądź razie
Napisane przez Bujakoto
Ale da się trafić? Da się!
![]()
dobrze, że nie spasowałeś przed flopem... u ziomka oglądałem akurat dwa rozdania, gdzie połowa graczy na widok allin zrzuciła karty hah ![]()
korzystając z okazji, niech ktoś mi powie..czy normalne jest blokowanie konta z bankrollem trzeci kurwa tydzień i brak dosłownie jakiekolwiek informacji?
a dophaZ i Morris generują w kółko te same tickert z szablonów z emailem do supportu, jakbym miał go zapomnieć. Sugerują cierpliwie czekać...
całe promocje ch** strzela w tym momencie, ciekawe kto ma tyle cierpliwości.
PS jako firma partnerska chyba ma jakiś kontakt bezpośredni, i wystarczy trochę chęci i temat zobaczyć - bo nie wydaje mi się normalna taka sytuacja przez 3 tygodnie...
wylaczylem nie chcacy informacje o ile rak pozostało do milestona i ile kasy moge wygrac, ktos wie jak to znów wlaczyc???
PokerSprite Taką opcję masz w głównym lobby softu PokerStars
Tego chyba nie da się wyłączyć, są to reklamy, które naprzemiennie się przewijają.
Chyba, że czegoś nie wiem? Taki licznik był na stolikach?
Zgadza się Bezcenny24, są gracze którzy pasują !!!!! Lub grają normalnie. Przy Milestonach Allin PreFlop 100% obowiązek.
Wielgosz - święta racja! To jest czyste grindowanie na chama. Przy 3'krotnie niższych wygranych (w porównaniu z poprzednią promocją Millestone) zastanawiam się czy to ma sens.
Napisane przez Wielgosz
To wcale nie są żarty z tymi swingami Panowie, bo to jest jak grindowanie na chama "bo przecież bonus muszę wyrobić do tego i tego dnia". Powiedzcie szczerze, ilu z Was tłukąc pod jakąś promocję grało swoją A game i wychodziło na + na koniec???![]()
Grać swoje i tyle ile zawsze się gra (pomijając łapę ze stakeshare'a)
i jak ma siąść to i tak siądzie. GL wszystkim w każdym bądź razie
![]()
Ja tam w standardzie gram cały czas 18-24 stoły więc nie muszę jakoś się specjalnie dostosowywać.
jedno jest pewne dzięki tej promocji można zwiększyć swój winrate o połowe conajmniej tyle fishy ludzie chyba nie ogarniają czy coś nie wiem.
Największy zysk z tej promocji to ilość mega fishy przy stołach mowa o stawkach do nl50 nie wiem jak wyżej.
10bi w 2 sesjach dzisiaj lol
Hej,
mam pytanie jeśli chodzi o finałowe rozdanie i stake share.
"Po przeliczeniu nagród, pozostała część puli zostanie rozdana pomiędzy grających na takich samych stawkach, w taki sam rodzaj i odmianę pokera (np. 1 $/ 2 $ no-limit Hold'em) podczas finałowego, trzechsetnego Milestone'a."
Ma znaczenie, czy jest to 6-max albo fr?
Fajnie, wpadły dodatkowe BI
Najlepsze jest to, że grałem tylko 6 stołów na stawkach 0,02-0,05$.
Ludzie czasami trochę nie ogarniają, 3 osoby nie weszły do rozdania.
Jedna z nich miała 1,45$, a minimalna wygrana dla niej to 60$
Sama sesja też wyglądała dobrze, kompletnie nie grałem pod bonus tak jak ostatnio.
Nooooo, w końcu ktoś się pochwalił, bo już myślałem nikt z forum nie trafia nic z tych Milestone'ów
No to i ja się pochwale drugim trafieniem Millestonka

Prawie udało się wygrać stolik.......... prawie robi dużą różnicę.
Ale kasa to naprawdę ochłapy.......
Można? Można.
Da się? Da się.
Czy będzie trzeci? ........
Napisane przez Bujakoto
Ale kasa to naprawdę ochłapy.......
szczególnie jak podwoiłeś rolla tymi ochłapami :nh
A o ten hud u góry. hehehehe. A to wykasowane prawie wszystkie staty, kompletnie mi nie potrzebne. Nie ma kiedy na nie patrzeć.