Przejdź do forum
Micromillions crash...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Micromillions crash?

6 Posty
5 Użytkownicy
2 Reakcje
1,721 Wyświetlenia
protest84

Ktos cos wie czemu turnieje Micromillions sa zatrzymane?

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
Vydra88

Nie tylko micro, wiekszosc mtt kolejna usterka tego roomu w tym miesiacu. Calkowity zwiech, po czym informacje od administracji, ze naprawiaja, czas leci mimo braku rozdawanych rak, 4 levele blidow przelecialy jak nie wiecej gdy w koncu stars postanawia wrzucic przerwe techniczna. Po przerwie to samo 1 reka rozdawana na 10minut levele leca dalej. Tak samo Sunday milion i inne klasyczne niedzielne turnieje. Brak slow, kolejna taka usterka techniczna na tym roomie od miesiaca. Czas chyba podziekowac bo nie dosc ze dociskaja regularsow to jeszcze takie jaja. Podsumowuje to jednym zdaniem po angielsku trafiajacym idealnie: embarrassing performance pokerstars.

Odpowiedz
Cytat
PiriPara

wysypalo satki, wysypalo turki, dziwna akcja, nie mozna rebuye robic, late reg nie dziala

Odpowiedz
Cytat
Vydra88

.

Ja osobiście wysłałem wiadomość do supportu i nie prośbe lecz żądanie o zwrot za buyiny. Jakbym chciał pograc w loterie to bym sobie na lotka wrzucił te pieniadze a nie mtt odpalal. Bo tak mozna smialo powiedziec ze turnieje przy takiej usterce i uciekajacych levelach blinow to stawaly sie loteria.

Odpowiedz
Cytat
Vydra88

.

Dokladnie u mnie cos podobnego, takze siedze od rana i sie z nimi wykłócam w mailach i na czacie, mowia mi ze usterka mnie nie dotyczy i nie bylo ich w turniejach ktore gralem ciekawa sprawa. Klasyka, zwala temat- ze przeciez rozegrales te rece i to twoja wina ze odpadles z turnieju. A to, ze poziomy blindow lecialy a rece nie byly rozdawane to juz nie przyznaja. Tak samo raczej nie otrzymamy wsparcia od stron typu pokerstrategy w tej materi czy jakiegokolwiek "zlego PR'owo" postu badz artyku ze stron partnerskich, no bo z rake sie musi zgadzac kazdemu. No nic czas uciekac z tego syfiatego softu jak stars i poszukac dobrej alternatywy.

Odpowiedz
Cytat
waski33

mi nic się nie zacięło ;)

Odpowiedz
Cytat