Przejdź do forum
Mega Bonus od depo ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Mega Bonus od depo . Pytanie

30 Posty
13 Użytkownicy
6 Reakcje
2,848 Wyświetlenia
Czeksoon
PokerStrategist

Tak.

Odpowiedz
Cytat
Moderator
Elzo2012
PokerStrategist

Napisane przez Antares404
Poważnie? Mogą sobie tak o wstrzymać mi wypłatę i kazać grać???????? to jest w regulaminie?

Większość pokerroomów ma w regulaminie coś w stylu, że wpłacasz pieniądze w celu gry, więc pewnie PokerStars też coś takiego będzie miał.
Kilka dni temu miałem coś podobnego na Everest. Zrobiłem wpłatę, żeby dostać trochę ticketów i za godzinę zleciłem wypłatę.
Dostałem maile:

Pograłem 3 dni na speedzie i wypłaciłem bez dalszych zgrzytów.
W PokerStars może być podobnie jak trochę przesadzisz.

Odpowiedz
Cytat
erpegie
PokerStrategist

Ja natomiast dostałem informację żeby wpłacić minimum 15$ z kodem ADD10 to dostanę od razu dodatkowe 10$

Odpowiedz
Cytat
Antares404
PokerStrategist

Bardzo złowieszczo brzmią takie "furtki" w przepisach.. No ale dzięki za uświadomienie. Cały misterny plan w pizdu ;p

Odpowiedz
Cytat
kNoq001
PokerStrategist

to nie czytales regulaminu przed jego akceptacja? ;)

PS moze zamrozic Ci srodki, to jest w regulaminie, czy robia to rzeczywiscie i na stale - to juz inna sprawa, kilka razy pytali sie mnie dlaczego wyplacam gdy nie dawno wplacalem, zawsze wymyslalem jakies wytlumaczenie po czym odblokowywali wyplate i nie robili dalej problemow

nigdy nikt mi nie napisal, ze nie wyplace zanim troche nie pogram, taka odpowiedz dostalem tylko na ktorym z roomow ipoker

Odpowiedz
Cytat
krecik85
Oldschool Grinder

Raz w tygodniu możesz wpłacić $100 używając kodu MEGA20 i dostaniesz od $20 do $20000 bonusa w postaci gotówki. Ja już dwa raz wpłacałem i dostałem $30 i $20 :)

Odpowiedz
Cytat
macaco2
PokerStrategist

Bardzo złowieszczo brzmią takie "furtki" w przepisach.. No ale dzięki za uświadomienie. Cały misterny plan w pizdu ;p

To są zapiski które mają ich uchronić przed praniem pieniędzy czy jakoś tak.
Mogę Ci powiedzieć, że jak grasz i chcesz robić cash outy to starsy to mega solid firma i kaska na skrillu jest po paru minutach.

Odpowiedz
Cytat
Antares404
PokerStrategist

Ej może głupie pytanie.. tydzień kończy się rozumiem w niedzielę o 23.59 wedle pokerstars tak?

Odpowiedz
Cytat
Moderator
Elzo2012
PokerStrategist

Ej może głupie pytanie.. tydzień kończy się rozumiem w niedzielę o 23.59 wedle pokerstars tak?

Chyba PokerStars korzysta z czasu ET, wiec dla nich tydzień kończy się w poniedziałek o 5:00 naszego czasu

Odpowiedz
Cytat
Antares404
PokerStrategist

Dzieki ;) bo chce po prostu załapać się z wpłatą w tym tyg bo maila dostałem w poniedziałek rano

Odpowiedz
Cytat