Witam!
Jeśli istnieje takowy temat to przepraszam.
Zaczynam dopiero z Pokerem i zainteresował mnie portal PokerStars. Słyszałem jednak ze poker w Polsce jest nielegalny? Jak to wygląda z PokerStars? Czy Polacy mogą tam legalnie grać? Jeśli nie to co robicie by jednak się udało? Proxy czy coś takiego? Jak wygląda kwestia legalnego wypłacania pieniędzy na polskie konta?
1. Poker w Polsce legalny jest tylko w kasynie z podatkiem 25% od wygranej.
2. Na pokerstars możesz grać bez problemu bez proxy.
3. Pieniądze wypłacaj na konto skrill + wyrób sobie do niego karte ( 10E/rok) i płać za wygrany hajs w sklepach, ew. wypłacaj w bankomacie ale to zawsze bardziej ryzykowne
Mam nadzieje, że pomogłem
Napisane przez kittzz
...jeśli nie to co robicie by jednak się udało? Proxy czy coś takiego? Jak wygląda kwestia legalnego wypłacania pieniędzy na polskie konta?
Pracująca sobota, generał Jacuś będzie dumny
Jakbyś zakładał konto skrill to załóż je przez pokerstrategy. Zawsze bonus 10$ na start to coś fajnego.
https://polska.pokerstrategy.com/skrill/instructions/
Napisane przez macaco2
Napisane przez kittzz
...jeśli nie to co robicie by jednak się udało? Proxy czy coś takiego? Jak wygląda kwestia legalnego wypłacania pieniędzy na polskie konta?Pracująca sobota, generał Jacuś będzie dumny
![]()
haha nie nie nic z tych rzeczy, po prostu jak juz sie czemuś poswiecam to nie chce isc za to siedziec
Właśnie chłopaki dajcie panu Jacusiowi porady jak bezpiecznie wpłacać i i wypłacać pieniążki
no i Pan Jacus bedzie teraz sprawdzał czy na polskie konta nie wpływają przelewy ze skrill.
Jest nowa opcja w oprogramowaniu PS - można do nich wystąpić po azyl w przypadku grubego :welcome:shipa
Trzeba odpalić soft PS i wcisnąć na klawiaturze Ctrl+Alt+Del tylko sie nie wygadajcie bo wszyscy będą chcieli.
3. Pieniądze wypłacaj na konto skrill + wyrób sobie do niego karte ( 10E/rok) i płać za wygrany hajs w sklepach, ew. wypłacaj w bankomacie ale to zawsze bardziej ryzykowne
![]()
Konto skrill wyrabiam na swoje dane czy moge podać losowe i nie ma nigdzie potem problemu?
Napisane przez kittzz
![]()
Konto skrill wyrabiam na swoje dane czy moge podać losowe i nie ma nigdzie potem problemu?
Jak podasz losowe dane to będziesz miał problem z weryfikacją konta