czy tylko mi tak laguje P* ?
już od kilku tygodni są jakieś zjebane zwiechy na kilkanaście sekund, ale dzisiaj to już przegięcie
Ja myślałem że to problemy z netem bo często je mam w niedziele ale na zapasowym też wszystko wisi
Wpisy widzę, że z końca roku. Ale chyba nic się nie poprawiło? Gram sobie spiny, jak na każuala przystało i masakryczne opóźnienia mam, po 2-3 sekundy minimum. Stół mi czasem odpala na sitoucie :/ Przecież to się grać odechciewa.
Napisane przez maaryoush
Wpisy widzę, że z końca roku. Ale chyba nic się nie poprawiło? Gram sobie spiny, jak na każuala przystało i masakryczne opóźnienia mam, po 2-3 sekundy minimum. Stół mi czasem odpala na sitoucie :/ Przecież to się grać odechciewa.
Też mam problemy
Ja również od paru tygodni mam problemy ze starsami, każdy ruch trwa 2-5sekund, jak sie zarestruje do hyperturbo headsupa to zanim stół się mi włączy to już mi sfolduje jakieś 5 rąk, a neta mam 50mbit/s
Od momentu ostatniego podkręcenia softu algorytm potrzebuje więcej czasu na obliczanie action cards na kolejnych ulicach.
Czy uważają Państwo, że Amaya nic nie robi z lagami, bo to tiltuje graczy i są większe pule?