Przejdź do forum
konto na pokerstars

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] konto na pokerstars

8 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
538 Wyświetlenia
bagatla
Poker Player

mam pytanie gdzie można sprawdzic, czy na pokerstarsie mam przypisane konto przez pokerstrategy. Na pokerstrategy w moim profilu mam, lecz gdy były organizowane turnieje przez pokerstrategy nie mogłem się zarejstrowac tak jak i nie były mi naliczane pkt.Co zrobic z tym fantem?Dziś fajny turniej szykuje się na pokerstarsie w którym bym z chęcią zagrał. POMOŻECIE????

7 odpowiedzi
mtszrk
Oldschool Grinder

W lobby pokerstars wejdź w żądania i bilety turniejowe. Jak masz ticket do freerolla pokerstrategy to znaczy że konto jest powiązane.

IceWhoo
Oldschool Grinder

Jeżeli nie nalicza Ci Strategy Points to znaczy, że masz nie przypisane chyba , że zakładałeś nie dawno bo aktualizacja może trwać kilka dni (tych punktów).
Support Starsów wie to od razu i nasz możliwe, że też.

salyk
Oldschool Grinder

Witam,

skoro nie otrzymałeś ticketów do freerolli to najprawdopodobniej nie masz przypisanego konta. Jeśli dobrze zrozumiałem co piszesz, nie zlicza Ci StrategyPoints - tak więc Twoje konto na pewno nie jest przypisane.

Pamiętaj, że przypisanie konto z P* do PS to nie tylko wpisanie swojego nicku w zakładce Mój Profil, ale także użycie poprawnego kodu podczas zakładania konta na P*.

Pozdrawiam

Urbi23
Oldschool Grinder

Witam,

Możesz wysłac maila z pytaniem do supportu PokerStars

Możesz również sprawdzić w Request > Information Sharing, jeżeli jest tam tekst odnośnie PS, to konto jest przypisane

Pozdrawiam

bagatla Autor wątku
bagatla
Poker Player

a więc lipa na pewno nie wpisałem kodu podczas zakładania konta X(.Da to się jakoś poprawic ściągając ponownie soft?

Urbi23
Oldschool Grinder

Witam,

Niestety nic nie da się już zrobić. Możesz natomiast skorzystać z oferty innego z naszych partnerskich roomów
https://polska.pokerstrategy.com/online-poker-rooms/

Pozdrawiam

bagatla Autor wątku
bagatla
Poker Player

dzięki za odpowiedzi =) POZDRAWIAM