Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Konto na p*

6 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
608 Wyświetlenia
Winnc
PokerStrategist

Wiem, ze ta sytuacja może wyglądac dwuznacznie, ale tak nie jest, zapewniam :))
Do konkretów:
XXX czasu temu, moj kuzyn założył konto na P* (głównie na gre na wirtualne, raz poraz cos tam sobie szpilnął jak mial na kase, zrobil to u mnie), potem je powiązał z kontem PokerStrategy etc. Zaniechał gre, lecz potem ja założylem konto na tej platformie. I tu zaczyna sie cała bajka - mialem swoje konto, wpłacilem na nie pieniądze. Gralem sobie gralem i nagle bach - patrze konto zablokowane. Pisze do supportu - odpisują ze multiacc (tutaj nazwy kont etc). Wytlumaczylem im całą sprawe. Odpisali mi, ze połączyli konta i teraz zostało tylko te które kuzyn prędzej założył. Ogolnie stwierdzilem ze ok, moge na nim grac, kuzyn tez juz mial to gdzies bo na p* dłuuuugo nie wchodził i poza tym moja kasa.

Poznalem tę piękną strone jaką jest PS.com. Założylem konto, kapitalek etc, chcialem wbic tutaj kont p* dla strategy points i klapa - konto jest juz uzyte i wychodzi na to ze bije pkt kuzynowi :)

Kuzyn niby juz pisal do supportu ze chce odwiązac konto ale ni bata.
Na prawde nie da sie z tym nic zrobic?

5 odpowiedzi
koval1990
PokerStrategist

potem je powiązał z kontem PokerStrategy etc

Nie wiem jak powiazal konto z ps.com skoro najpierw zalozyl na p*.
Nie zamkna mu konta na ktorym gral na prawdziwa kase ...
Jak zakladalem konto na p* to zalozylem sobie 2 na te same dane bo nie chcialo mi sie czekac az znowu bede mogl dobrac playmoney :facepalm:. Uprzejmie mnie poinformowali, ze nie moge posiadac 2 kont i zapytali, ktore chce usunac.

Nie wiem co ma wspolnego konto twojego kuzyna z toba, ze ci twoje zablokowali ... No chyba, ze sie nazywa tak samo jak ty i ma te same dane . Ja i moj brat obaj mamy konto na p* z jednego kompa robione, mamy ten sam adres i nigdy nie mielismy takich problemow.

Winnc Autor wątku
Winnc
PokerStrategist

Zapewniam, dane były inne.
Odnośnie gry na wirtualne "(głównie na gre na wirtualne, raz poraz cos tam sobie szpilnął jak mial na kase, zrobil to u mnie)" U mnie: dokładniej połączenie Router - laptop (cięzka sytuacja z netem, nie mial kolo 3-4 miechów) Raz poraz pograł jak mial kase na koncie, ale jakies tam wielkie grindowanie nie wchodzi w gre. Potem nie mial juz nic.
"Nie zamkna mu konta na ktorym gral na prawdziwa kase ... " Te moje jednak zablokowali :).
Podejrzewam ze przyczepili sie o IP.
"Nie wiem jak powiazal konto z ps.com skoro najpierw zalozyl na p*." Nie siedzialem mu nad łbem i nie patrzylem co robi, możliwe ze zrobil to tak jak mowisz, tak czy siak mial te konto na pokerstrategy i go nie uzywal XXXXXX czasu, ostatnio sie tym zainteresowal dopiero)
Mi sie nie pytali ktore mają zostawić, po prostu obsługa (co prawda bardzo miła, trzeba to przyznac) napisała mi ze te konto zostaje i tyle.

Podkreslam fakt iz sytuacja byla baaardzo dawno...
Jak nic sie z tym nie da zrobic, a pewno tak jest to trudno, bede sepowi nabijal pkt ;dd

TimotheeS
Elite Grinder

Naprawdę sytuacja jest bardzo dziwna.
Jeżeli jest tak jak piszesz, to niestety możesz tylko nabijać punkty kuzynowi i nic juz z tym nie zrobisz....
Pozdro!

Winnc Autor wątku
Winnc
PokerStrategist

Wiem, ze jest bardzo dziwna, dlatego mialem opory zeby napisać. No nic, trudno, najwyzej jak bede chcial sobie podbić to zaczne grac na jakims roomie ktory bede mogl podpiąc ;D

TimotheeS
Elite Grinder

Bardzo dobra myśl ;)
Jakby co - tu masz podane wszystkie : Poker Roomy
Pozdro ;)