Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Konto

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
376 Wyświetlenia

Witam!
Mam pewien problem, a mianowicie, w momencie kiedy zakładałem konto na ps nie miałem ukończonych jeszcze 18 lat, więc podałem fałszywe dane osobowe, wtedy konto służyło mi tylko do grania na wirtualne pieniądzem i regulamin nie miał dla mnie większego znaczenia. W pokera coraz bardziej zacząłem się wciągać, sprzedałem 1 mln playmoney za 1$ i obecnie mam już kilkaset $ na koncie. Nie dokonywałem nigdy żadnej wpłaty.

Więc proszę o radę:
1. Co zrobić, by móc te pieniądze jakoś wypłacić?
2. Jak założyć drugie konto (z prawdziwymi danymi) by móc tam grać nie zmieniając adresu IP by nie wzbudzać żadnych podejrzeń i by mieć pewność, że konto nie zostanie zablokowane?

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi

nie wiem czy mam rację i czy to co napisze jest cos warte ale;
jest cos takiego jak przelew do innego gracza
kasjer->transfer środków->przelew do innego gracza

zrób sobie konto na innym IP bądz jak masz zmiennie IP na swoim pc to masz problem z głowy i przelej tam środki ale tak by to nie było podejrzane za bardzo..
np; tworzysz konto wplacasz 10$ pograsz jakiś czas i dopiero wtedy przelejesz z konta fikyjnego na właściwe

bądź wystaw $ na allegro i przelewaj tym sposobem co powyżej podałem kasjer->...

Odpowiedz
Cytat

Witam MrXyX,

zakładając konto na PokerStars nie będąc pełnoletnim, po raz pierwszy złamałeś regulamin poker roomu. Jeśli założysz kolejne konto, ponownie go złamiesz, dlatego zdecydowanie odradzam tego rodzaju wyjście z sytuacji.

Jedynym rozsądnym wyjściem będzie skontaktowanie się z supportem PokerStars i wytłumaczenie całej sytuacji. Jedynie wtedy możesz liczyć na wyrozumiałości poker roomu:

-> support@pokerstars.eu

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat