Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Klub VIP

6 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
698 Wyświetlenia
roza90
PokerStrategist

Witam. Jak wszyscy gracze P* zdążyli zauważyć na P* jest sporo zmian w Klubie VIP. Doszedł nowy status "chrome". Niestety na stronie P* nie są jeszcze uaktualnione dane o klubie VIP dlatego moje pytanie jest następujące: Czy zmienił się mnożnik punktów FPP? Jak wcześniej:
1VPP bronze = 1FPP
1VPP silver = 1,5FPP
1VPP gold = 2FPP itd...

to jak jest teraz gdy doszedł status chrom? jakie są przeliczniki? I kolejne pytanie.... czy obniżka statusów punktów VPP na załapanie się na wyższy poziom VIP jest tymczasową promocją, czy już tak będzie non stop?

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
Head Admin
spinek
PokerStrategist

Cześć roza90,

Rzeczywiście na stronach PokerStars jeszcze nie uwzględniono tych zmian.
Mnożniki punktów FPP nie uległy zmianie. Nowy status Chrome (100VPP) nie ma mnożnika FPP, za to daje dostęp do cotygodniowego freerolla VIP o 5000$, a także do freerolli "100K Privilege Freerolls" (wcześniej dostęp do nich wymagał wpłaty z odpowiednim kodem).

Obniżenie wymagań punktowych VPP dla statusu Silver (500VPP) i Gold (2500VPP) jest na stałe.

Wszelkie informacje na temat tegorocznych zmian programu VIP na PokerStars znajdziesz na tej stronie.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat

a kiedy się odbywa ten turniej 5000$, bo nigdzie nie mogę znaleźć harmonogramu ?

Odpowiedz
Cytat

już nie ważne właśnie znalazłem

Odpowiedz
Cytat

gdzie to masz w vip tego nie widze

Odpowiedz
Cytat

ok mam

Odpowiedz
Cytat