Przejdź do forum
Klient Pokerstars -...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Klient Pokerstars - zakladka Events

5 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
781 Wyświetlenia
thomaPL
Oldschool Grinder

Siemanko,
czy ktos moze tak jak ja ma problemy z zakladka Events w PS kliencie? Nic w niej nie mam jest tak jakby zawieszona od kilku ladnych dni ( nie moge wybrac regionu z listy nie ma nic na liscie itd )
Jezeli ktos ma pomysl jak to rozwiazac bede wdzieczny

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi

U mnie jest to samo od jakiegoś czasu. Do momentu aktualizacji softu było ok, trzeba albo czekać na nową, albo pisać do supportu. Jedyna opcja na tą chwilę to wpisać w wyszukiwarce nazwę lub fragment nazwy turnieju z eventy żeby mieć dostęp do zapisów.

Odpowiedz
Cytat
jaworek1405
Legacy Member

u mnie wszystko na legalu działa, nie przypominam sobie, żebym miał taki problem z zakładką events. Ostatnio miałem taki problem, że próbowałem się zalogować na starsy tak jak to robiłem codziennie przez ikonkę na pulpicie i ikonka nie działała. Zawsze się pojawia takie okienko, w którym pokazuje, że łączę się z serwerem i u mnie tego okienka nie było. Wszedłem na twardy dysk tam, gdzie mam zainstalowane starsy i wszedłem przez tamtą ikonkę. Udało mi się odpalić starsy tylko ustawienia były pozmieniane, musiałem wszystko ręcznie od nowa ustawiać np. dzwięk żetonów, wygląd stołów itd. Spróbujcie zrobić tak jak ja, spróbujcie się zalogować na starsy z folderu tam, gdzie macie zainstalowane starsy. Pozmieniają wam się ustawienia, ale może pojawi się zakładka "Events"

Odpowiedz
Cytat

Taka odpowiedź od supportu:
Thank you for contacting us, although we are sorry to learn of this issue.
First of all, please accept our apologies for the delay in replying to your email. This is due to the high volume of emails we are currently dealing with, which has affected our response time.

To resolve this issue, we recommend that you clear the application and lobby cache from our software:

Close our software, you will not be able to delete the required files while our software is open.
Open Windows/File Explorer ('Windows key + E').
Type in:
%temp%
Delete the following folders:
XCW - this is the application cache.
'PokerStarsBrCache' and 'PokerStarsBr' - this is the lobby cache ('FullTiltBrCache' and 'FullTiltBr' if using the Full Tilt software).
You should now be able to see the live events as usual.

Nie znalazłem tego pomimo iż mi podali co i jak. Nie wiem czy lepiej nie będzie reinstalki zrobić.

Odpowiedz
Cytat
Pidanty
Legacy Member

sytuacja na Macu. Wszedłem w zakładkę events, apka się scrashowała i jak próbowałem ją włączyć to po ładowaniu kolejny crash i tak w koło. Jakimś cudem udało mi się ją odpalić, 2 dni było ok i dzisiaj spróbowałem wejść w wydarzenia i znów to samo xD

Odpowiedz
Cytat