Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Jestem botem

11 Posty
10 Użytkownicy
0 Reakcje
1,275 Wyświetlenia
magda25uk

Cz
Gralam sobie secika 30sng (oczywiscie tn i pt3 tez odpalone) i wyskoczylo mi zapytaninie na czacie, zeby wpisac jakis tekst.

Oczywiscie stol zniknal w odchlani stackow i zanim sie dogrzebalam to bylo tylko pole do wpisania i informacja, ze tak sprawdzaja boty, a obrazka nie bylo.
Glupio sie zlozylo, bo akurat po tym secie chcialam wyplacic kase i wystartowac z challengem od kilku$ :D

Nie dostalam zadnego maila, myslicie, ze warto napisac do nich jako pierwsza?
Nie chce by mi zablokowali konto, mial ktos podobna sytuacje :f_confused:

10 odpowiedzi
musashi87

Pisz na vip_polska@pokerstars.com albo pokerstrategy@pokerstars.com w tej sprawie. Sądzę, że im wczęsniej tym lepiej =P osobiście nigdy mi się nic takiego nie zdażyło albo nigdy nie zauważyłęm bo mam w TN zaznaczone by zamykał okienka z komunikatami.

BTW teraz jak wykryli, że jesteś botoem pozostaje tylko iść nakurwiać salta :f_biggrin:

Maksymus007

[Treść wyedytowana]

//Spam - imgoingtomirage

LeonidasPL

Tez dzis mialem wpisywac jakies slowo z obrazka na czacie. Widocznie jakas wieksza akcja wyławiania botów. :) Tylko że u mnie na cashówkach i na kazdym stole sie pojawiło to samo (chyba), wiec cięzko było przeoczyć. Wystarczyło wpisać na jednym i dali na to 100 sekund.

Myslę, że najlepiej jak sama napiszesz jak najwcześniej, co już Musashi Ci poradzil. :f_thumbsup: Raczej nie ma czym sie stresować. gl

magda25uk Autor wątku
magda25uk

To bylo wczoraj, rolla wyplacilam normalnie i zaczelam tluc mikro sng bez zadnych problemow.
Kiedys mnie jus sprawdzali, jak robilam disment na 24 stolach cash, ale wtedy zdarzylsm wpisac tekst.
Troche glupia sytuacja, jak napisze to zle, jak nie napisxe to tez zle :f_confused:
I jjuz sma nie wiem co napisac :facepalm: :D

Śmiech na sali. Jakby za nie wpisanie czegoś na czacie mieli banować to połowa i tak nie wpisze bo większość pyka po 15+ stołów. Ja bym się bardziej martwił czy ktoś nie chce się do twojego konta podłączyć. _o:

szpaq2

Ja kiedyś miałem podobną sytuacje. Napisałem do nich maila że widziałem tokena ale nie zdążyłem wpisać. Walnęli mi tylko info że to jest ich system zabezpieczeń i powinienem to wpisać. W sumie nie miałem chyba jakiś problemów z wypłatami tylko w obrębie 2-4 tygodni znowu pojawił się token wpisałem i już rok go nie mam.

Jak nawalacie 20 stolow to sie nie dziwie ze was sprawdzaja :D

imgoingtomirage

Witam.

Pisz do supportu, szansa, że załatwisz wszystko w 5 minut, na pewno nie jesteś pierwszym przypadkiem który nie zauważył obrazka multitablingując :).

Pozdrawiam.

babel92

Magda botem? Też mi nowość :D

[Treść wyedytowana]

//Spam - imgoingtomirage