Przejdź do forum
Jakiego HUDA wybrać...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Jakiego HUDA wybrać?

9 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
1,079 Wyświetlenia
juzef
PokerStrategist

Do tej pory grałem bez Huda, ale teraz postanowiłem zacząć używać zamierzam grać mikro 45man na P*, jakiego łatwego w obsłudze huda na początek mi polecacie?

Odpowiedz
Cytat
8 odpowiedzi

Witam

Obecnie na rynku prym wiodą dwa programy:
Pokertracker 4
Holdem Manager 2

Trudno mi powiedzieć który z nich jest lepszy do sng 45man. Oba z nich oferują darmową wersję trial, także możesz zainstalować i samemu zobaczyć który z nich Ci bardziej odpowiada.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
blahblah12
Oldschool Grinder

Powiem ci szczerze, że kupiłem HM2 i trochę żałuję. Program bardzo rozbudowany i funkcjonalny, jednak znacząco spowalnia działanie komputera, a czasami potrafi zaciąć soft PokerStars na dobrych kilka sekund, mimo że mój komputer jest stosunkowo nowy i wydajny.

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez blahblah12
Powiem ci szczerze, że kupiłem HM2 i trochę żałuję. Program bardzo rozbudowany i funkcjonalny, jednak znacząco spowalnia działanie komputera, a czasami potrafi zaciąć soft PokerStars na dobrych kilka sekund, mimo że mój komputer jest stosunkowo nowy i wydajny.

ja mam laptopa i7 4x 2,5~ ghz 12 gb ram bez ssd i przy malych bazach tzn do okolo 10 mln rozdan wszystko lux smiga posiadam tez pt4 i jego wydajnosc naprawde jest zenujaca import 30h/s dla gracza cash to jakas pomylka kiedy hm 2 robi mi to 10x szybciej, aczkolwiek zalozyciel tematu gra sng wiec imo niema znaczenia jaki tracker powiedzialbym nawet ze im tanszy tym lepszy wiem ze sa nawet jakies darmowe trackery wiec grajac micro sng bardziej skusilbym sie na jednego z takich a $ wolalbym wydac na sng wizarda

Odpowiedz
Cytat
dynxx
PokerStrategist

Napisane przez Zunri

Napisane przez blahblah12

ja mam laptopa i7 4x 2,5~ ghz 12 gb ram bez ssd i przy malych bazach tzn do okolo 10 mln rozdan wszystko lux smiga posiadam tez pt4 i jego wydajnosc naprawde jest zenujaca import 30h/s dla gracza cash to jakas pomylka kiedy hm 2 robi mi to 10x szybciej, aczkolwiek zalozyciel tematu gra sng wiec imo niema znaczenia jaki tracker powiedzialbym nawet ze im tanszy tym lepszy wiem ze sa nawet jakies darmowe trackery wiec grajac micro sng bardziej skusilbym sie na jednego z takich a $ wolalbym wydac na sng wizarda

i3 2,4 4gb ram zwykly dysk win7 hm2 zacina się raz w miesiącu, a tak 0 problemów, baza do 5kk

Odpowiedz
Cytat
juzef Autor wątku
juzef
PokerStrategist

to z moim sprzętem to nie mam nawet co próbować gram na kompie co ma 8 lat :D haha

Odpowiedz
Cytat
kaesen42
Oldschool Grinder

Napisane przez juzef
to z moim sprzętem to nie mam nawet co próbować gram na kompie co ma 8 lat :D haha

no to HM1

Odpowiedz
Cytat
juzef Autor wątku
juzef
PokerStrategist

A to HM1 można jeszcze normalnie kupić?

Odpowiedz
Cytat
kaesen42
Oldschool Grinder

jak dobrze poszukasz w necie to znajdziesz do "kupienia" pelna wersje.

Odpowiedz
Cytat