Przejdź do forum
Jaka forma wypłaty?

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Jaka forma wypłaty?

7 Posty
5 Użytkownicy
3 Reakcje
550 Wyświetlenia
MacDolin
Poker Player

Siema. Problem polega na tym, ze konto bankowe ktore mam przypisane do konta poker stars zajal mi komornik, ktorego poki co nie zamierzam splacac. czy istnieje mozliwosc zmiany konta bankowego do konta poker stars, badz tez inna forma wyplaty?

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
przemek9422
Poker Player

skrill

Odpowiedz
Cytat
boskibogdan
PokerStrategist

mama nie nauczyła że hazard to zło?:truestory:

Odpowiedz
Cytat
GregPL191
PokerStrategist

Poker to gra umiejętności boski bogdanie

Odpowiedz
Cytat
boskibogdan
PokerStrategist

zależy jak kto to niej podchodzi Grzegorzu z Polski

Odpowiedz
Cytat
sojowyjarz
PokerStrategist

Jak to zajął Ci komornik? A kwota wolna od zajęcia?

Zależy wszystko jaka kwota... Załóż nowe konto w banku (komornikowi może zająć parę tygodni ogarnięcie, że masz nowe), powiąż ze skrillem, wpłać przez skrilla i wypłać na skrilla? (no chyba, że p* ma taką politykę, że kwoty wpłat muszą wrócić najpierw w oryginalne miejsce skąd przyszły)

Jeśli to prawda to napisz ładnego maila do p* z opisem, że masz 'zamknięte' tamto konto i czy możesz na inne. Pewnie przy odrobinie weryfikacji Ci wypłacą.

Odpowiedz
Cytat
przemek9422
Poker Player

Napisane przez sojowyjarz
Jak to zajął Ci komornik? A kwota wolna od zajęcia?

Zależy wszystko jaka kwota... Załóż nowe konto w banku (komornikowi może zająć parę tygodni ogarnięcie, że masz nowe), powiąż ze skrillem, wpłać przez skrilla i wypłać na skrilla? (no chyba, że p* ma taką politykę, że kwoty wpłat muszą wrócić najpierw w oryginalne miejsce skąd przyszły)

Jeśli to prawda to napisz ładnego maila do p* z opisem, że masz 'zamknięte' tamto konto i czy możesz na inne. Pewnie przy odrobinie weryfikacji Ci wypłacą.

nie trzeba wpłacić skrillem żeby na niego wypłacić, wiem z doświadczenia bo w życiu grosza na P* nie wpłaciłem, a wypłacam na bieżąco

Odpowiedz
Cytat