Siema. Problem polega na tym, ze konto bankowe ktore mam przypisane do konta poker stars zajal mi komornik, ktorego poki co nie zamierzam splacac. czy istnieje mozliwosc zmiany konta bankowego do konta poker stars, badz tez inna forma wyplaty?
Jak to zajął Ci komornik? A kwota wolna od zajęcia?
Zależy wszystko jaka kwota... Załóż nowe konto w banku (komornikowi może zająć parę tygodni ogarnięcie, że masz nowe), powiąż ze skrillem, wpłać przez skrilla i wypłać na skrilla? (no chyba, że p* ma taką politykę, że kwoty wpłat muszą wrócić najpierw w oryginalne miejsce skąd przyszły)
Jeśli to prawda to napisz ładnego maila do p* z opisem, że masz 'zamknięte' tamto konto i czy możesz na inne. Pewnie przy odrobinie weryfikacji Ci wypłacą.
Napisane przez sojowyjarz
Jak to zajął Ci komornik? A kwota wolna od zajęcia?Zależy wszystko jaka kwota... Załóż nowe konto w banku (komornikowi może zająć parę tygodni ogarnięcie, że masz nowe), powiąż ze skrillem, wpłać przez skrilla i wypłać na skrilla? (no chyba, że p* ma taką politykę, że kwoty wpłat muszą wrócić najpierw w oryginalne miejsce skąd przyszły)
Jeśli to prawda to napisz ładnego maila do p* z opisem, że masz 'zamknięte' tamto konto i czy możesz na inne. Pewnie przy odrobinie weryfikacji Ci wypłacą.
nie trzeba wpłacić skrillem żeby na niego wypłacić, wiem z doświadczenia bo w życiu grosza na P* nie wpłaciłem, a wypłacam na bieżąco