Witam,
Chciałem usunąć wszystkich zapisanych graczy (oznaczyłem sobie ich na rożne kolory) Kasuje ręcznie wszystkich jak na screenie po czym wchodzę w te opcje jeszcze raz i wszystkie notki na graczy są. O co chodzi?
Witam,
Chciałem usunąć wszystkich zapisanych graczy (oznaczyłem sobie ich na rożne kolory) Kasuje ręcznie wszystkich jak na screenie po czym wchodzę w te opcje jeszcze raz i wszystkie notki na graczy są. O co chodzi?
Dla Win7 i klienta EU:
Wchodzisz w:
C:\Użytkownicy/Twoja nazwa użytkownika/Appdata\Local\PokerStars.EU\
Usuwasz 2 pliki, których nazwa zaczyna się od"notes.Twój Nick Stars'owy"
Odpalasz klienta starsowego ponownie i on sobie sam przywróci te pliki, bez Twoich uprzednio zapisanych notatek.
panel sterowania -> Opcje folderów -> pokaż ukryte pliki i foldery
zaznacz tę opcję i wtedy będziesz widział
Dzięki działa. Nie mam w historii już użytkowników zaznaczonych. Rozumiem że mogę teraz sobie normalnie ich "kolorować" i zostaną w bazie sami nowi zaznaczeni? Czy jeszcze coś muszę ustawić?