Przejdź do forum
Jak oszukać wypłaty...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Jak oszukać wypłaty z PS?

7 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
1,190 Wyświetlenia
VonBucek2
Oldschool Grinder

Witam, wpłaciłem kase na PS ze skrilla, ale chce wypłacic na konto bankowe lecz każda wypłata idzie tą sama drogą co wpłata wiec za automatycznie pojawia sie komunikat że XXX$ zostanie wypłacone do skrilla. Moje pytanie jest takie czy można to tak oszukać system że wpłace 10$ z konta bankowego przez co ostatnia moja wpłata będzie tą droga i dzięki temu będe mógł wypłacić całość na konto bankowe?

Pozdr!

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
Orlo007
Oldschool Grinder

Nie mozna oszukac ;)
Drobne wpłaty nic nie pomogą.

Odpowiedz
Cytat
VonBucek2 Autor wątku
VonBucek2
Oldschool Grinder

a jakbym napisał do nich że wypiepszyłem konto na skrillu i je rzeczywiście usunał to wtedy bedzie taka możliwość czy dalej średnio? Bo teraz teoretycznie mam VIPa na skrillu więc karte mi przyślą za darmo ale nie wiem czy jak go strace to czy mi nie wsiąknie 10EUR za nią.

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
spinek
PokerStrategist

Cześć VonBucek2,

Chyba możesz napisać do supportu, że Twoje konto Skrill jest nieaktualne i chcesz mieć inną możliwość wypłaty, ale zdaje się, że wtedy już nigdy z konta Skrill nie będziesz mógł korzystać do wpłat/wypłat na PokerStars.

Support PokerStars polecam do takich spraw :)

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
witia
Oldschool Grinder

ja kiedyś pisałem maila żeby mi umożliwili wypłatę na skrilla; odpisali mi wtedy że nie bede mogl wypłacać już nigdy na neteller; wiec można mieć chyba tylko jedno domyślne konto;

Odpowiedz
Cytat
Daemal
PokerStrategist

Przelej na połączone konto na FTP pograj tam trochę i zleć wypłatę na konto bankowe. U mnie to podziałało, ale minęło od tego transferu z p* chyba pare tygodni.

Odpowiedz
Cytat
bariox
Oldschool Grinder

A nie lepiej puścić kasę ze skrill'a na konto bankowe? Duża opłata to nie jest.

Odpowiedz
Cytat