Dzis ogladalem HU jego na PS stracil kolo 100.000$ na 6 stolach z kanadyjczykiem i stopniowo wysiadal az został na jednym i ostatnim ♠_evil:
ostatnie rozdanie
♠_cool:

Napisane przez gadouk
no i ?co to jest 100 kafli ?
![]()
na żel mu nie starczy no co ty żel podrożal
20 staków w plecy to nie tak mało, mimo wszystko ... chodzi o jego gre, a nie o bankroll i stracone $$
Nie wiem, czemu Isildur taki dobry. Na P* rozegrał 200k rozdań i poza dużymi swingami nie widze w nim nic ciekawego.
http://www.pokertableratings.com/stars-player-search/isildur1
HaHa nie no nie mogę. Autor tematu po zobaczeniu mojego posta natychmiast usunął video o którym była mowa w moim poprzednim poście (jest to ten sam filmik co "Isildur dead
tylko nosił nazwę "ciota isildur". Może następnym razem się zastanowisz przed założeniem kolejnego durnego tematu bo ten nie ma kompletnie sensu. Co z tego, że przegrał 20BI grając równocześnie 6 stolików? Nie jest to żaden swing patrząc na agresje obu przeciwników, odmianę w którą grali + tilt Isildura.
PS. Co do twojego posta o żelu to też mnie bardzo śmieszy bo w jakim celu nabijasz się z jego fryzury? Żeby się poczuć dowartościowany jeżeli ktoś Ci napiszę "haha dobre
" ? Każdy ma prawo wyglądać tak jak sobie chce a nabijanie się z tej osoby pokazuje jak bardzo jesteś inteligentny.
Edit: balnior Isildur jest zajebisty w holdema (co przyznaje np. GoMore...) ale niestety woli pogrywać w chorą /jeśli chodzi o wariancję/ omahe na którą nie ma wystarczającego rolla jak na jego styl gry.